Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Teherbeesés túlsúlyosan fórum

Teherbeesés túlsúlyosan (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
62. Sunshine76 (válaszként erre: 59. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 20. 13:20
Szoval akkor te bunko vagy mashoz,mert hozzad is bunkok voltak egyesek,mikor tulsulyos voltal.Szerintem ennek nem igy kellene mukodni,ugye?Sajnalom,hogy volt reszed megalazasban vagy csufolodasban.Komolyan.En is jartam abban a cipoben.Pokol volt.De megsincs bennem a kesztetes,hogy tapintatlan,esetleg banto legyek embertarsaim fele.Nikike tudja jol,erosnek kell ahhoz lenni,hogy lefogyjon,elhatarozas kerdese,babat szeretne,gondolom mindent megtesz annak erdekeben,hogy egeszsegesen vagjon neki a gyermekvallalasnak.Nem hianyzik neki,hogy olyan hangnemben szoljon hozza valaki,mint ahogy te tetted.Az nem segit.Legalabbis nem mindenkinel.
61. 4eea4e8001 (válaszként erre: 60. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 20. 13:18
Hát elég bunkó! Nem azzal van a baj h.mi a véleményed,hanem a tálalással.
60. b8bf0f8c3a (válaszként erre: 58. - 4eea4e8001)
2013. jún. 20. 11:48

Nikike félre értettél,én nem ezt írtam...

De mindegy,hallgass a többiekre mert én bunkó vagyok :)

59. b8bf0f8c3a (válaszként erre: 57. - Sunshine76)
2013. jún. 20. 11:43

Én is kaptam hasonló "kedvességet",amikor volt rajtam fölösleg.

De millió dolog volt,ami motivált abban,hogy azt eltüntessem.

És igenis elég nagy igénytelenségnek számít,főleg egy fiatal lánynál,hogy hagyja magát ennyire elhízni.

És nem hogy először magát szedné össze,inkább gyereket akar vállalni,ami abszurd tekintve a súlyát és a felelősségtudatát.

58. 4eea4e8001 (válaszként erre: 55. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 20. 11:42
Hát ha sötét hát sötét. Igazából nem érdekel ebben az esetben a véleményed! Örülök neki,h.te nem vagy sötét,és tökéletes vagy! Még jó hogy vannak ilyen tökéletes emberek is :-D a másik dolog meg ha én szeretek valakit nem azért szeretem ahogy kinéz,lehet h.nálatok ez így működik nálunk hála istennek nem. Tudod én mikor összejöttünk sem árultam zsákbamacskát. Soha nem kötöttem magamhoz,ha akar mehet az út szabad,de ha le is fogyok nem miatta fogok hanem magam miatt. Nálunk ez így működik hála istennek! :-)
57. Sunshine76 (válaszként erre: 55. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 20. 11:31
Eddig nem reagaltam,de most fogok.Iszonyat bunkosagot irtal most.Hogy tudsz valakirol igy beszelni??Remelem egyszer te is majd kapsz valami hasonlo "kedvesseget" valakitol!
56. b8bf0f8c3a (válaszként erre: 53. - Babeck)
2013. jún. 20. 11:29

Az ilyen embereknek jobb ha megmondják az igazságot,nagyobb eséllyel kapnak észbe.

De itt csak a sértődöttség megy :D

2013. jún. 20. 11:26

Kár volt elolvasnom Nikike többi hozzászólását,ez a lány olyan sötét mint az éjszaka.

Egyébként ha annyira szuper a kapcsolatod,nem érzed úgy,hogy talán tartozol annyival a párodnak,hogy nem hanyagolod magad el ennyire?Gondolj már bele,hogy mennyire kellemetlen lehet neki a külsőd mások előtt.Ha szereted,akkor tegyél érte,hogy ez ne így legyen,és most nem kell azzal jönni hogy nem minden férfi olyan...de,mindegyik olyan.Lehet,hogy nem mondja,és elfogad,de biztos hogy szivesebben mutatkozna egy csinos lánnyal.

De ha neked megfelel ez az élet,hajrá!

54. Babeck (válaszként erre: 48. - 937a2a883a)
2013. jún. 20. 11:23
A Ceres csökkentett CH-tartalmú kenyerét próbáltad már? Azt még a férjem is le bírja tolni a torkán :)
53. Babeck (válaszként erre: 49. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 20. 11:21
Igazad volt, szerintem csak a tálalás nem volt szimpi egyeseknek :)
52. Babeck (válaszként erre: 32. - 4eea4e8001)
2013. jún. 20. 11:17
Szerintem adja vissza a diplomáját a rokonod...
51. Zebra25 (válaszként erre: 48. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 21:35

próbálj ki másféle kenyereket, pl graham kenyér

sütni is lehet otthon

50. 5236d12e25 (válaszként erre: 48. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 21:18

Úgy sikerült megszoknom, hogy Németországban dolgozom, és itt csak is ilyet esznek, fehár kenyeret nagyon elvétve találsz az is max toast kenyér.

Soha nem szerettem sőt, undorral ettem, de egy idő után már hozzászoktam egyszerüen. Bár megmondom öszintén hogy a német barna teljeskiörlésü sokkal jobb mint a magyar, nem tudom miért. Itt ha megveszek egy kenyeret az nem 2 napig ehető, nem morzsolódik esik sz ét ha épp szeletelnem kell.

A muszáj meg nagy úr amúgy, én is szeretnék fogyni és csak úgy meg ha változatok az étkezési szokásaimon.

Én amúgy 11 éves koromig tök átlagos szinte gilisztának minősíthető voltam, örök izgő-mozgó gyerek. Aztán 2.x lettem bárányhimlős és az betett. A rákövetkező 1 évben 20 kg híztam. Szüleim orvostól-orvosig cipeltek, mindenhol az volt a válasz: sokat zabálok, sokat nassolok, nem mozgok. Holott az igazság az volt hogy soha nem voltam édesszájú, se zabálos, zúgevő, és mindig sportoltam valamit. 2009-ben derült ki végre hogy PCO -s vagyok majd mivel az akkori dokim nem foglalkozott a témával decemberben másik dokinál az IR derült ki.

2013. jún. 19. 19:53

Bocsika hogy őszinte voltam :)

Nikike,sok szerencsét a fogyókúrához :D

És a párodhoz is,a terhességhez is :)

48. 937a2a883a (válaszként erre: 43. - 5236d12e25)
2013. jún. 19. 19:49
Hogy tudtad megszokni a teljes kiörlésűt?Én is próbálkoztam vele és az elején még szerettem is.Aztán egy idő után már nem bírtam legyűrni.Kb 1 hónapja megint vettem,hogy mégiscsak egészségesebb,mint a fehér...de az első falattól hányinger kerülgetett.És tök mindegy,milyen fajta/márka,akkor sem. :( Csak a fehér lisztestől nincs hányingerem.Pedig mondom,egy darabig nem volt gondom,ízlett.Aztán megundorodtam tőle,szerintem egy életre.
47. 55416fb8e2 (válaszként erre: 45. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 19:49
en is ismerek sok edesszaju, nagyevo embert, aki egy dekat se hizik, en ha ragondolok, mar felszedek par kilot :) ez van, nehanyunknak jobban oda kell figyelni
46. 55416fb8e2 (válaszként erre: 42. - 4eea4e8001)
2013. jún. 19. 19:47

de ha anyuka akarsz lenni, felelossegteljesebben kene gondolkodnod :) lehet mondani, hogy mennyien szultek tulsullyal es semmi bajuk nem lett, de az ember a sajat gyerekeert tegyen meg mindent, amit lehet :) mert biztos ugyanennyi peldat lehetne hozni az ellenkezojere is. amikor en voltam korhazban szulesnel, 6 honapos veszelyeztetett terhes kismama bagozott a furdoben, pedig fel sem kelhetett volna. van, akinek mazlija van, de en erre nem alapoznek, ha a gyerekemrol van szo

egy vizsgalattal semmit nem veszitesz, viszont felkeszulhetsz, es mindent kerdesedre megkaphatod a dokitol a valaszt, abban is segiteni fog, hogyan eshetsz minel konnyebben teherbe, es mire kell figyelned :)

45. 937a2a883a (válaszként erre: 39. - 55416fb8e2)
2013. jún. 19. 19:45
Hát a hízás is változó.A párom kb 15 éve 60-62 kiló.Másfél éve kamionozik és mindeki azt mondta,hogy el fog hízni.Hát egy deka nem jött fel rá,pedig nagyon rendszertelenül eszik és tömi magába a gumicukrot és a nassolni valót.Mindig ott van az ülése mellett valami,hogy ne unatkozzon,ha sokat vezet. :) Igaz nem szeretne hízni,de tényleg nem is hízik.
2013. jún. 19. 19:45
Egyébként megfogadom a tanácsotokat és ha most nem sikerült,ami elvileg 1-jén kiderül akkor irány a doki.
43. 5236d12e25 (válaszként erre: 27. - 4eea4e8001)
2013. jún. 19. 19:44

Na ezzel nem fogsz fogyni. Nem napi 3x kell enni, hanem 5x keveset.

Az mellett az sem mindegy mikor mit eszel. Ha már kenyér párti vagy egyél teljes kiörlésüt. Én spec utáltam, de mára már megszoktam.

Ne egyél édeset, figyelj oda a szénhidrát bevitelre.

És mozgás.

Nem bántás ként írom hidd el, bár én nem vagyok 100 kg , de bőven van feleslegem bár én nem a nem törödömségből kifolyólag, hanem mert az orvosok anno nem foglalkoztak velem- a gondommal.

Mindenképp előszőr nőgyógyász endokrinológus utána tervezgess.

42. 4eea4e8001 (válaszként erre: 40. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 19:44
Nekem anya az öcsémet 120kgsan szülte és 2 kilót hízott.
41. 4eea4e8001 (válaszként erre: 37. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 19. 19:41
Azt is leírtam abban h. A gyógyszer miatt volt a zabálás azért hagytam azt abba,de látom ez elkerülte a figyelmed. A másik h.valahogy nem a segítő szándék látszott rajtad,és úgy látom h.nem csak én látom így. A többiek is leírták a véleményüket és azt is h.szerintük se túl jó így még sem voltak bunkók. Az 1 évre meg igenis utaltál,amihez igazából senkinek semmi köze,és én ezt a kapcsolatot teljesen biztosnak érzem és konkrétan nem érdekel ebben az esetben egy vadidegen véleménye,mivel úgy gondolom,hogy ebbe azért bele kellene látni ...
2013. jún. 19. 19:40

"De fikázzatok csak...ha szerintetek az a jó,hogy 22-23 évesen,115 kilóval teherbe esni egy 1 éves kapcsolat után ... "

Se az 1 évvel nincs bajom,se a 22-23 évvel.Főleg,hogy én is annyi vagyok és már kb 16 éves korom óta arra vágyom,hogy elérjem azt a kort,hogy anya lehessek.És mi még nem próbálkozunk a babával,de nem azért,mert gondom van a korommal.

A kilóra én is írtam,hogy nem jó,igyekezzen lefogyni.Ő is tudja,hogy kéne.Azt meg mindenki tudja,aki valaha küzdöt a kilókkal,hogy írtó nehezen megy,nagyon kemény elhatározás kell.Ami csak akkor segít,ha nincs hormonális baj.Mivel nekem volt,így a vasakaratomnak is plusz kilókat köszönhettem.

Viszont abban is egyetértek,hogy nem az első,aki így vág neki a babavállalásnak.Orvos utasításait betartva nagy az esélye,hogy nem lesz gond.Persze tényleg szigorúan be kell tartani.Amúgy meg nem kötelező hízni sokat.Unokatesóm kb 8 kilót hízott és abból 5 a szülésnél le is ment.

39. 55416fb8e2 (válaszként erre: 33. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 19:40

ezert kellene nikinek is kivizsgaltatnia magat, mert tenyleg nem cikizes, de 160 centihez kb. 50-55 kilo lenne az idealis suly ebben a korban, o ketszer ennyi, es gyereket akar vallalni. szerintem ez mar nem szimpla tulsuly, hanem surolja a koros elhizottsagot. onmagaban is veszelyes, ha ilyen fiatalom mar ebbe a kategoriaba esik, terhesen pedig sok a rizikofaktor. jobb, ha doki vizsgalja meg elotte, igy o is biztonsagosabban vallalhatja a babat.

lefogyni mindig nehez, hizni sokkal konnyebb (igazsagtalansag! :)), de azert ez a cirka 60 kilo tulsuly nem magatol jott, es ha valami szervi problema all mogotte, pont ideje megtudni :)

38. 4eea4e8001 (válaszként erre: 35. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 19:33
Igen hallottam. Tornáztam is már norbi duci tréningre és szerettem. Csak most h. 1,5hónapja költöztünk át anyóséknál ez így elmaradt a kaja része is. De ma a nevünkre került a lakás. Úgyh.festés meg padlót cserélünk és bő 2 hét és minden visszakerül a régi kerékvágásba.
2013. jún. 19. 19:31

A fórumindító pár hónapja leírta,hogy nem tudja megállni hogy ne egyen.Reggel belevágott a fogyókúrába,és estére már bezabált "mint a disznó".(az ő megfogalmazása szerint)

Én 2 hónap alatt fogytam 15 kilót,csak azzal hogy odafigyeltem mit,és mennyit eszek.

És én is voltam 115 kiló.Én sem leszek soha modell alkat,mert nem vagyok az a fajta.

De ez a legszánalmasabb szöveg,hogy "a levegőtől is hízom"...

Most én vagyok a bunkó,pedig segítő szándékkal írtam,mert abszurd dolog ekkora túlsúllyal terhességet vállalni.És ebben az esetben nagyon is látszik az elszántság hiánya,hogy lefogyjon.

Arról meg hogy egy év után gyereket akarnak,nem írtam véleményt :)

De fikázzatok csak...ha szerintetek az a jó,hogy 22-23 évesen,115 kilóval teherbe esni egy 1 éves kapcsolat után ... :D Nekem teljesen mindegy.

36. 55416fb8e2 (válaszként erre: 32. - 4eea4e8001)
2013. jún. 19. 19:28

ez tiszta haszon, hogy a csaladban van szuleszno, en is orultem volna egynek :) sok kerdes merul fel terhesseg alatt is, jo ha keznel van valaki, aki megnyugtathat :)

a helyedben akkor is nogyogyasznal inditanek, a noknel gyakori peldaul mindenfele huvelyi fertozes is, ami nem komoly, de kezelni kell, es jobb lenne terhesseg elott meg kideriteni minden hasonlot :) legalabb is en nagyon torekedtem arra, hogy terhesseg alatt minel kevesebb karos anyag keruljon a szervezetembe, elotte voltam nogyogyasztol kezdve fogorvoson at sok helyen :)

35. 937a2a883a (válaszként erre: 32. - 4eea4e8001)
2013. jún. 19. 19:25
Azt még megkérdezném,hogy a Norbi update-t próbáltad már?Nekem az segített,azzal fogytam 27 kilót.Konkrét terméküket csak nagyon ritkán vettem,viszont van egy kódrendszerük,nem tudom ismered e.Nagyon tömören a lényeg az,hogy hétköznapi kajákat eszel,semmi extrát.Azt veszel,amit megenged a pénztárcád.Az a fontos,hogy melyik kaját mikor eszed meg.Vannak,amiket csak délig lehet,míg másokat 15-ig,aztán a többit meg este 10-ig. :)
34. 937a2a883a (válaszként erre: 33. - 937a2a883a)
2013. jún. 19. 19:21
*lenézel
33. 937a2a883a (válaszként erre: 30. - B8bf0f8c3a)
2013. jún. 19. 19:20

Akkor elmondom neked,hogy én fogyóztam kalóriaszámlálással is.Kb 1200 kcal-t ettem meg naponta és soha nem zabáltam,még az idességet is visszafogtam.6 kiló plusz lett az eredménye.És minden fogyókúra alatt híztam.Ekkor derült ki,hogy gond van az inzulinommal és a hormonjaimmal.

És nehogy azzal gyere,hogy ez más,mert akiket te lenétel a kövérség miatt,lehet betegek.Ezért nem szabad soha ítélkezni,főleg nem ismeretlenek felett.

Az meg,hogy 1 év után gyerek?Szerintem az ő életük,hadd döntsék el ők.Sosem volt és soha nem is lesz garancia arra,hogy 1 év együtt járás után vagy 10 év együtt járás után maradnak e együtt.Unokatesómék 14 év együttlét után kezdék el a "babaprojektet".Rá 2 évre meg elváltak.

1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook