Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart? fórum

Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2013. máj. 29. 08:04

Én nem tudom, mit tennék, de lehet hogy inkább a férjnek jelezném, hogy a kis titka nem titok... hátha úgy dönt, hogy a felesége és a gyereke fontos és abbahagyja...


Ebben az esetben én a barátnőmnek nem is szólnék,pont azon az alapon, hogy amit nem tud, az nem fáj...


Én a részemről nem szeretném tudni, hogy esetleg a párom megcsal. Én mindig azt mondom, hogy ami javítható azt javítani kell és nem kidobni.


Tudom és ez normális is, hogy sokan nem értenek egyet velem, de nálam a megcsalás nem megbocsáthatatlan bűn. Ha a párom rendes velem, jól bánik velem, nálam nem váló ok, ha esetleg mással is jól bánik időnként... de nem szeretnék tudni róla, mert nyilván nem esne jól...


Amúgy szerintem megalázó is az ilyet msától megtudni.


Másik részről meg én másról nem is akarnék ilyet tudni. Sőt... nem értem, miért érzik úgy az emberek, hogy mindenkinek mindent tudni kell...

2013. máj. 29. 05:35
Én elmondanám és hasonló esetben én is tudni szeretném. Pláne ha a feleség a barátnőm. Még a barátnőmmel is szakítanék ha hasonló esetben a hazug férjem mellett állna és nem mellettem. Akkor az nem is igazi barátnő. Szerintem nem Istent játszol ha elmondod, egyszerűen rávilágítasz a barátnőd egy tévedésére. Aztán hogy mit csinál, az már az ő dolga. A férjről meg megvan a véleményem. Nem is érdemli meg a barátnődet.
8. Cessi (válaszként erre: 1. - Pocokdiszno)
2013. máj. 29. 05:31
Egyébként megkérdezem, ha a férjed legjobb haverja tudná azt, hogy te megcsalod, ő pedig nem szól, a férjednek hogy esne?
2013. máj. 29. 05:30

Nem biztos, hogy egy az egyben elmondanám, mert lehet, nem is hinne nekem. Inkább olyan helyzetet teremtenék, amiből rájönne ő saját maga.

Ha pedig rájött, ott állnék mellette, mert akkor szüksége lesz támogatásra.

2013. máj. 29. 05:24
háát,úgy jó lenne tudni róla,ha talán...na nem,ilyet nem tesz.
2013. máj. 29. 02:32

Micsoda kérdés??Nem szeretem a sunnyogást,a megaláztatást.A férfi ne legyen gyáva,vállalja fel!

Fordított esetben is érvényes.

2013. máj. 29. 01:56
amirol nem tudsz az nem faj!nagyon egyszeru!
2013. máj. 29. 01:41
Ez az. Én biztos tudni szeretném. Nem biztos, hogy kiderülne, mert - mint megtudtam - a férj a házasságuk és a gyerek születése előtt is tartott szeretőket. A barátnőm teljesen megbízik benne. Ha csak 1x legalább megnézné az üzeneteit a telefonban, vagy a híváslistát, azonnal rájönne a dologra. Sajnos nem teszi!
2. Asinel 75 (válaszként erre: 1. - Pocokdiszno)
2013. máj. 29. 01:35
Valószínűleg igen. Előbb- utóbb úgyis megtudja, de ezt neked kell eldönteni. Gondolom fordított esetben te is szeretnéd tudni és mielőbb tenni ellene.
2013. máj. 29. 01:22
Van egybarátnőm és a férje nem csak megcsalta 1x, hanem hónapok óta szeretője van. Szerettem volna elmondani a barátnőmnek, hogy mi a helyzet, de a férjem lebeszélt róla. Szerinte nincs jogom Istent játszani, nincs jogom tönkretenni egy család életét. Van egy 2 éves gyerekük. Sajnálom a barátnőmet, mert ő foggal-körömmel harcol, hogy megmentse a házasságukat és minden jó legyen, a férje meg kiröhögi és megcsalja. Te elmondanád neki az igazságot?
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook