Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Társas magányban élni!?! fórum

Társas magányban élni!?! (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
4. Jasmine24 (válaszként erre: 2. - Dorabiczok)
2012. márc. 8. 10:39
Ha mar nem leszel vele, attol meg a lanyod apja marad! De ne tegyetek tonkre egymas eletet. Igy mi ertelme van egyutt maradni?
2012. márc. 8. 10:38

Megér ennyit!???

[link]

Még előtted az Élet!

Jah, jó nagy közhely....

De akkor is!

Mérlegelj, de ha csak az áll mellette, hogy ő a kisleány apja.....

Édeskevés!

2012. márc. 8. 10:36
Együtt élünk, naponta találkozunk és beszélünk is. De nem társ, nem barát, nem apa és nem vőlegény. Csak egy pasi, aki a saját világát éli, aki iszonyatosan megváltozott úgy, hogy nem veszi észre! Nem látja, ha hibázik, nem is érdekli igazán. Csak megy előre, teszi a dolgát és ez neki az élet! Én pedig egyre inkább azt érzem, hogy tovább kellene lépni. Nem tudunk beszélgetni, elzárkózik minden közös program elől és kegyetlenül megbánt, ha rossz hangulata van. De ő a lányom apja!!!!
2012. márc. 8. 10:33
Amikor megismertem jelenlegi páromat biztos voltam benne: Ő az! Eltelt pár év és minden csodálatosan működött. Eldöntöttük, kisbabát szeretnénk. Hamar jött a gólya, árnyékában a kapcsolat végével. Fizikailag még nincs vége, de lelkileg már hosszú ideje nem vagyunk együtt. Itt a kislányom, aki miatt sokat nyelek, de úgy érzem ez nem megy!
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook