Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tarhonyáshusi recept

Tarhonyáshusi recept

Elkészítési idő 90 perc

A Tarhonyáshusi hozzávalói:
1 kg sertéscomb
hagyma
olaj
pirospaprika
bors

3 bögre tarhonya
1 ü. natúr lecsó


A Tarhonyáshusi elkészítési módja:
A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és a szokásos módon pörköltöt készítünk belőle. Amikor megfőtt, hozzáadjuk a lecsót (nem kell az összes leve) és tovább főzzük, míg a paprika megpuhul benne. Közben elkészítjük a tarhonyát. Egy edényben olajat hevítünk, megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt főzzük, míg meg nem puhul. Ha megpuhult, letakarva még pihentetjük kicsit. Miután a pörkölt is és a tarhonya is kész, egy nagyobb edényben összekavarjuk jól és már készisvagyunk a tarhonyáshusival.:)


Kategória: Egytálételek receptjei


A tarhonyáshusi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook