Tapasztaltátok a babátoknál fogzáskor azt, hogy kipirosodik a feneke? (beszélgetés)
igen hasmennés is lehet a fogzásnál.És tán azért csipi ki a feneküket mert ilyenkor egy kicsit eröseb a kaki.
Végülis igen a pelenka kiütés nekünk nem is a fenekén volt hanem a zacsikon.
Én még azt is tapasztalam elsö kisfiamnál amikor jött a foga a déli alvás után az egyik pofija mindig piros volt.
Nekem ha volt ilyen mindig csak a bepanten mulasztotta el.
Vagy a kimondottan pelenka kiütést a canesten.
Nem tudom, hogy mitől, de nekünk ugyanez a jelenség volt minden egyes fognál :( Sudocrem, Neogranormonra Infantum (ez valahogy jobban bevált... a Neogranormon hámosít, az Infantumot fölé kentem, az pedig víztaszító, és így nem engedte, hogy a pisi-kaki tovább csípje) és gyakori pelenkacsere mindig segített, ill. most nagy melegben pelus helyett pamutgatyóba nagy méretű szülés utáni betétet tettem...
Így viszonylag hamar elmúlt mindig, de borzasztóan nézett ki :(
Igen lehet a fogzástol is.
Nem váltotál mostanában pelenkát vagy törlökendöt?Attol is lehet!
nekünk a boraxos gyógyszertári kenőcs hozta rendbe.
Biztos a fogától(Nyálazik??),de nekünk volt olyan pelus(márkás ám)amit nem birt.
További ajánlott fórumok:
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Mit, mikor adtatok enni a babátoknak?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Adtatok lisztet 4 hósan a babátoknak (naturan anyatejjel vagy tápival)? Mi a tapasztalat?
- 9hónapos babám fogzik, most minden pelusban van kaka. Hiába cserélem gyakran, csúnyán kipirosodott a popsija. Milyen krémet használnátok?
- Mell alatti kipirosodást mivel kezeljem?