Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a fagyasztott beültetés mindenhol beleszámít az OEP-es 5 alkalomba?
Nekünk nem ajánlották fel, hogy fizessük ki, hogy ne menjen el egy lehetőségünk; máshol meg azt olvasom, hogy fizetnek, hogy megmaradjon.
Eddig én úgy tudtam, hogy 5 stimulációt és az abból való transzfereket támogatja az állam.
Rosszul tudom? Ha igen, javítsatok ki, kérlek!
Ó de sajnálom....
Háromat kaptál vissza?
Egy sem tapadt meg ebből....
Most hogyan tovább???
Akkor nagyon sok pozitívat küldök neked!!!!!!!!😍
Legkésőbb pénteken kérem a beszámolót miből,hogyan,mennyi...😊😊
Mindenre kíváncsi vagyok....nagyon szorítok😍😍
Pusza neked is😍
Hogy álltok,mik a fejlemények??
Sziasztok csajok😊
Megtörtent az ultrahang,miszerint 13+6 hetes vagyok. Minden rendben van. Nagyon ficánkolt a kicsike. Boldogság van😍
Kitartást mindenkinek!!!!!😍 Sok sikert!
Szia.
Nekünk 2 fagyink volt. Ha egybe vannak fagyasztva akkor természetesen úgy is engedik fel őket. Általában párban fagyasztanak.
A TSH-m 2,4 volt,a doki csak antiTPO-t kért. Az jó lett,megcsinálta a beültetést. Sikeres lett😊
Szia, én szedtem. Állítólag nagyobb az esély, ha a TSH 2 alatt van. Az orvosom azt is mondta, hogy önmagában a TSH kevés, fontos, hogy a szabad t4 is rendben legyen. Nekem mindig párban nézték ezeket az értékeket.
Ha együtt vannak lefagyasztva, egyszerre fogják felolvasztani a fagyibabákat.
Sok sikert kívánok!
Lehet L-tiroxint szedni, bár nem olyan rossz az a 2,6. Van olyan tábor, akik az 1 körüli TSH-ra esküdnek, de az sem tuti. Én a 3 körüli TSH-ra el kezdtem szedni, de nincs nálam nagyon lenyomva. FET előtt 2,37 volt, és sikerült. Az fontos, hogy a pajzsmirigy ellenes antitestek legyenek megnézve, mert egy Hashimoto már biztos más megítélés alá esik.
Szerintem ha 2 embrió együtt van lefagyasztva, akkor egyszerre olvasztják fel, de adott intézetben kell megkérdezni.
Sziasztok,
Nekünk van két fagyibabánk, május elején lesz FET.
Két kérdésem lenne:
- van olyan akinek vizsgálták a TSH-t FET előtt és a beülti előtt mesterségesen lejjebb vitték? ha igen, hogyan? Sajnos a nőgyógyászunk nem nagyon törődik a hormonokkal, 2,6-os tsh-val is azt mondja hogy csináljuk a lombikot... nekünk ez a két fagyibabánk van, nem kockáztathatunk.
- ha két fagyibaba van akkor mind a kettőt felengedik vagy lehet kérni hogy csak egyet? mi a protokoll?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?