Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szia !
én ugyanígy voltam mint Te.sikertelen Fet után azonnal akartam a köv.fet-et.Nem engedték nekem sem Míg addig könyörögtem ,hogy egy spontán ciklusban kiegyeztünk De nem lett elég vastag a nyálkahártyám ,így kénytelen voltam elengedni az a hónapot.Rosszul esett nagyon de ez van .Neked meg teljesen új kör kezdődne ?leszívással?biztos tudják mit beszélnek a dokik,próbáld meg nekik elhinni(bár van amikor nekem sem sikerül)
Sziasztok,
Sikertelen fet után mikor lehet menni hosszú protokollos stimura? Én szerettem volna most egyből menni, ahogy megjött most utro után, elvileg 20. Napon kezdeném a szurit. De a doki szerint hagyjunk ki egy hónapot....dehát nekem nincs időm elvesztegetni egy hónapot!!!
Kinek mi a tapasztalata sikertelen FET után mit mondanak a dokik?
Azért mert rendben emelkedik a HCG😊 Ez szupi😊Az első teszt után nekem is gyorsan megjelentek a csíkok minden teszten és egyre erősödtek nem kellett várni.
Sok sikert😉
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?