Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Várok minden hírt!!!!😉
Tudom,tudom óvatosan....ahhh én még mindig óvatosan vagyok😉😉
Azért örülök neked❤❤
Huhuuu pozi teszt???? Micsoda jó hírek!!!💜💜💜
Látom a vérvétel akadozik...tuti jó lesz az is!!!!
Jaaaj nagyon örülök!!!!
Szamóca, gratula a kisfiadhoz! Nekem egy 18 hós kislányom van, akkor csináltam tesztet,halvány pozi lett, másnap hcg 250 😊 Januárba volt egy fetem, de kivéreztem 😣 Most volt 13án fetem, semmi tünet, hétfőn vérvétel.A tünetmentesség miatt megijedtem,ezért csináltam tesztet reggel,pozitív lett,még 2 ilyen+magas hcg és megnyugodhatok.Mi a Budaiba járunk.
Zs79 sok sikert a teszthez! mkj21 neked pedig a vérvételhez 😉
Sziasztok lányok! Drukkolok mindenkinek aki hcg vv előtt áll!
Kitartást annak, aki még előtte!
Nekem van egy 13 hónapos kisfiam , aki az első lombikból sikerült! 80-as hcg-vel!
13 petesejtet szívtak le akkor, 11 volt érett, 8 megtermékenyült és 4db bírta 5 napig! 2 ment a pocakba (1 blaszto és egy 14 sejtes) 2 a fagyiba , akik 12 sejtesek!
Ma voltam újra a kaáliba, szeretnénk őket visszakapni! Divigelt es esztrofemet kaptam! Debrecenbe járunk! Van esetleg aki oda jár és volt FET-je?
Izgulok kicsit, de nagyon bízom bennük!
Találtam egy kis segítséget hcg eredményhez: 3 napos transzfer esetén
et+9nap=17-119, et+10nap=17-144, et+11nap=33-220, et+12nap=33-419, et+13nap=70-750, et+14nap=111-1690, persze több baba esetén ez nyilván magasabb. Ki hanyadik nap megy vérvételre?
Szia😊 Nekem sem volt semmi extra tünetem,a gyógyszerektől is lehet hasszurka.Én nem mertem biztosra venni mitől van.
Amikor terhes lettem (már itt írtam Zs79-nek) inkább olyan furcsa érzésem támadt. Hirtelen jó kedvem lett...teljesen feldobódtam és egy ici pici rosszullét jött elő. Szóval úgy éreztem magam mint addig nem. El is mentem tesztért..pozitív lett.A 14. napi HCG 599.
Most 15 hetes múltam.
Akkor gyúrunk az ikrekre😍😍😍
A HCG kiszámíthatatlan...persze ikreknél magasabb lehet de attól is függ mikor tötténik a beágyazódás.
Szorítok ezerrel 😁😍
Sziasztok! Most találtalak meg benneteket 😊 Elmesélem nálunk mizu: 2015-ben volt az 1.lombikunk, 5 petesejt lett, 5 embrió, 3 naposan kaptam egyet vissza, 4 ment a fagyóba, sikeres volt, kislányom 18 hós. Januárban volt a 2 lombikunk, ami fagyis volt, nyálkahártya 15mm, egy embriót engedtünk fel, szépen osztódott, visszakaptam. Nem nagyon feküdtem, de kíméltem magam, fájt a hasam alja, mint mikor készül megjönni, 7.napon vérzés, teljesen megjött, et+11 nap hcg 9-sikertelen. Most újra fet 13-án, nyálkahártya beültetéskor 13,5mm, málncskák 10 és 15 sejtes, 3 napos embriok, ma vagyok azon a bizonyos 7.napon, nincs semmi extra tünetem, csak hasfeszülés, de ha nem figyelem nem is feltünő. Szerintetek aggódjak a tünet mentesség miatt? Tesztet szombat vagy vasárnap csinálok, 9-10napon. A többiek, akiknek múlt héten volt fet, hogy vagytok?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?