Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Áhh, kit érdekel holmi félresikerült fotó.😁 Én olyan fejet vágok, mint aki a végletekig el van keseredve,😁 de pont nem érdekel.😀
Mit mondtak,mikorra várható, hogy küldik? Tök izgi, majd nagyon kíváncsi leszek az első tapasztalatokra.😎🚗
Tegnap vezettem kb. 80 km-t, volt benne autópálya is, kamionok minden iranyból, nagyon elfáradtam agyilag.😀
Jogosítvány megigènyelve , kép borzalmas , de nem számít , mert megvan 😀😀😀😀😀
Aha arra gondoltam. Akkor jó, majd veszek valamit neki. Ne kallódjon a többi ezer kártya között. Ez drága volt ahhoz. :)
Ha arra a papír tokra gondolsz kis füzet szerüre?
Ugye mikor a régi jogsikat leváltotta a plasztik kártya akkor a jogsival együtt kaptad.
Na azóta eltelt jó pár év,ma már csak a kártya jár.
Jogsi tartót meg kapsz minden papír írószer boltba.
Ugyanez. Értesítőt kaptam róla. Másoknál láttam ilyen kis kék tokot a jogsihoz, szerintetek azt hol lehet venni?
Aranyos vagy, köszi!😎
14-én, hétfőn adtam be a papírokat, rá egy hétre, tegnap hozta a postás, csak nem hozta be, értesítőt hagyott, így ma mentünk érte a postára.
Utak ördöge, ez tetszik.😁😁
Ha csüt. intézed, jövő héten már ott lesz szerintem, aztán hajrááá!🚗😀
Otthonra kérd postai úton.
Nekem igénylés után 3.munaknapon jött meg😀
Jaj de örülök :) nagyon jó ,hogy ennyire pozitívan èlted meg és bátor voltál és nem féltèl 😀 király 😀 Utak ördöge 😀😀😀😀 mennyi idő után jött a kártya ?
Épp akartam érdeklődni, mikor mész intézni a jogsit :). Remélem minél hamarabb megkapod.;)
Az enyém ma lett kész, ennek örömére délután elmentünk Visegrádra (Szentendréről), oda-vissza vezettem, és elmondhatatlanul élveztem :). Az első pár méteren bennem volt a para, hogy te jó ég, egyedül irányítok egy ekkora vasat, nincs, aki belelépjen, ha úgy adódik, de ahogy a kis utcákból kiértünk a 11-esre, elmúlt.:) Mondtam páromnak, na, ki sem lehet majd tenni a kocsiból. :D :D
Na mesèljetek kinek hogyan mennek az órák ? Kinek hogyan telnek a napok vizsga után :) én csütörtökön megyek az okmányirodába :)
Nem is kell. Én egymilliót szántam rá átiratással, szervizzel együtt. Mondjuk nem fért teljesen bele,de majdnem, az autó ára 825.000 Ft volt.
Nem tudom ki hogy van vele, de első autóra nem akarok milliókat költeni :)
Én egy kis Opel corsát néztem ki magamnak. 😇
Elsőnek tökéletes lesz.
Nekem is Polom van, és a Honda Jazz is nagyon tetszett, de nálunk nincs gyerek, így elég egy 3ajtós kisautó. :)
A polo nekem is tetszik csak nehéz jót találni használatban , bár mindegyikből nehéz
Igen rá már én is gondoltam :)
Szia ha városi kisautó akkor Toyota yaris
Én kb 1 hónapja vettem meg az első saját autómat. Mindenképpen városi kisautót akartam. A fö cél Volkswagen Polo, vagy Honda Jazz volt, persze használt. Végül is egy Polot vettem, és imádom.
Ki milyen autót javasol első autónak?
Én AudiA4 RSel gyakorolok.majd ! Szerintetek????? 😂 Kicsit van para 😀
De muszáj lesz gyakorolni vele. Nincs mese. Legalább addig tudjak mit használni amikor itthon van az autó. Jövőre meg úgy is veszek RENDES autót. :D
És nem a váltás, vagy nem váltás miatt. Az lókuki.
Nyilván, de bazinagy a fékpedál, és így is alig találtam meg. :D
Ráadásul minimálisat kell nyomni rajta, egyből besatuz.
Bikaerős kocsi ez a 3-as golf. Van benne anyag. Éreztem amikor beültem. Nem olyan volt mint amin tanultam. Az légies, könnyed volt.
Ennél az automatânâl meg ugye máshogyan is kell elindulni. Szóval nem, kurvára nem könnyű. :)
Hát figyu, bevallom, korábban voltam a tesómmal parkolást gyakorolni (teljesen elhagyatott részen), és amikor mentem az automatával egy kicsit, arra gondoltam, na, így könnyű.😁 Persze most már nem gond a váltás, mint az elején, de így is nagyon megkönnyíti a dolgot, mert egyszerűen nem neked kell fel- meg visszaváltogatni.
Kicsit az bevallom. :)
Vagy ne fossak tőle? :)
Nem véletlenül mondta az oktatóm már az elején: "a hátra nézésnek párja nincs".
További ajánlott fórumok: