Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Bizony. :)
Egy kicsi van. De nem vészes. De nálam a mensi előtt is van. :) A jó fogamzásgátló nélküli élet...
Na,de jó!Akkor lehet izgulni!:)
Még mindíg van hányingered?Gyanús...:)
Örülök.
Munka? Elvagyok. De lehet, hogy ha több lesz, akkor csökkentenem kell az internetezésre szánt időt. Meglátjuk. Eddig sem dolgoztam teljes gőzzel, most legfeljebb félgőz helyett lesz háromnegyed gőz. :)
Viszont lassan jön a mensi. Egyre jobban szédülök, fájdogál a cicim, kis hányingerem is van.
Tegnap óta egyáltalán nem védekezünk.
Szia!
Egészen jól!
És te,sok munkád van?
Szia Timi!
Hogy vagy ma?
Vicám, nem adok tanácsot, csak a véleményemet írom le. Én a helyedben biztosan maradnék a mostani állásomban, mert szerintem a Te helyzetedben jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan jó. Ha jól gondolom, akkor most a legfőbb célod, hogy naya legyél, méghozzá minél előbb. Ha minden jól megy, akkor pont akkor szülnél, amikor lejár a határozott idejű 9 hónap. Jó eséllyel maradnál juttatások nélkül.
Nem tudom, hogy milyen felétek a munkahelyzet, de szerintem ehhez a banki álláshoz hasonlót azért máskor is lehet találni. Vagy ha nem ezt, akkor mást. Azt se felejtsd el, hogy éppen a msáodik diplomádat készülsz megszerezni.
Szia!
Látod, hogy nem hagyja magát. :)
(nem pofátlankodtál be egyáltalán)
Sziasztok!
Igenis nyaggassátok csak nyugodtan,hogy rakjon fel képet,hisz olyan szép pocakja van már:))
(bocsi a bepofátlankodásért)
Az én emberem kb. fél óra múlva jön haza. Addig csinálok neki kaját, mert már előre jelezte, hogy éhes.:)
Ezért én is elköszönök!
Puszika!
Jó éjt!:)
Aha valahogy erre gondoltam én is.Mondjuk nálunk ebben a beosztásba más a helyzet, igy ahogy én melózok lényegesen több a szabadidő, és ha van kire bizni a kicsit(anyósomra majd) akkor nyugodtan lehet igy melózni.
Elképesztő ahogy látom hogy imádja Patrikot.Na mondtam neki hogy szerintem minden gyerek ilyenre nagymamára vágyna.)))))))
Engem már véglegesítettek 5 év után.
Azért akarok váltani, mert e mellett a munka mellett nincs családi élete senkinek. Nem szeretném, ha Dani úgy nőne fel, hogy sose találkozunk. Ha pl. heti 6 napot délutánozok, akkor csak reggel addig találkoznánk, amíg elviszem bölcsibe. Ez semelyikünknek nem lenne jó.
Úgyhogy jövő évben én is nézelődök az állások után majd. Nem biztos, hogy feltétlenül eü-ben szeretnék dolgozni. Kipróbálnám magam más területen is!
Igen tényleg igy van.Szereti Lacit,meg nem is igazán szereti ha más bántja.De ő keményen el tudja neki mondani a véleményét.Ő olyan igazi tyukanyótipus.Mindenre odafigyel, mindnekinek kedveskedik.
Igazából sógornőm is ilyen,.Laci húga.Ő is mindig mellém állt,pedig azért tudjuk hogy Laci az ő testvére.))))))))).
Ezek szerint titeket a gondok hoztak össze!
A fotókon is látszik, hogy nagyon fiatalos, csinos nő!
Meg az is szerencsés, hogy reálisan látja a helyzetet, és nem a fiát védi, hanem Neked ad igazat.
Ez irigylésre méltó! Ritka az ilyen anyós-meny kapcsolat! Habár ez is kétszemélyes játszma.
Bevallom, én nem is szeretnék túl jóban lenni az anyósommal. Mondjuk rosszban sem vagyok, mondhatjuk úgy is, hogy nincs is kapcsolatunk. Köszönhető ez a távolságnak!:)
Köszi!!Szerintem holnap ez lesz a menü.Diétás, egyszerü, olcsó, és remélhetőleg finom is.))
Nekem tényleg Évi a lelki barátnőm, vele mindent meg tudok beszélni.Na meg ilyen jó barátnőmnek mondhatom még anyósomat is(nem röhögni ám).Mindent el tudok neki mondani, kedves, segitőkész.nagyon megszerettem))))))