Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Remélem, hogy igazad lesz. Kár lenne, ha emiatt kimaradna ez a hónap, amikor ilyen lelkesek vagyunk és ilyen sokat teszünk az ügy érdekében. :)
Edsi sajnálom,hogy feleslegesen másztál el a dokihoz!
Vica,biztos,hogy van peteérésed,vagy lesz!Nekem sem volt semmi jele és tessék!!!
Tünci,ugye kapunk majd kismamarucis képet?
Petra,ne izgulj,kapd el akkor reggel helyett este Lacidat!Szívósak azok a kis spermácskák,sokáig elélnek!:)))
Vica erre ne is gondolj!! Lesz pé-d és ügyesen el is kapjátok. :)
Csak azért kérdeztem, mert Anna huzigálja a felsőt a ciciről el, pedig már egy ideje ő sem szopizik. :) Úgy kell lefogni a kis kezeit. :) Bár lehet csak a nyakláncot keresi, mert az imádja a nyakunkban. Na, nem hiába Jány! :) Már ilyen fiatal korában is tudja mi a jó. :)
Hahaaa, rátapintottál a lényegre. Szokta húzogatni a pólót! :))
Végre egy pasi, akinek felcsillan a szeme a cicim láttán. :)
Ha gondolod. ;) De téphettek sorszámot is.
Dani nagyon utazik a cicikre!
Ugyan sajnos nem szopizott valami sokat, de mostanában észrevettem, hogyha meglátja, akkor szinte felcsillan a szeme! Vicces! :)
Ezt hogy gondoltad? Időnként felmutatsz nekik egy-egy testrészt belőlünk?? :)))
Szerintem is!! Imádni fogják egymást (legalábbis ajánlom). :)))
Akkor nem csak az a kérdés, hogy Luc kiüti-e Danót. :)
Kezd érzékeny lenni a többi babára? Reméljük, hogy Danót nem üti le, mint Dodókát. :)
Szerelem lesz első látásra.:DDDDD
Erre emlékszem, még meg is mosolyogtam, amikor olvastam a naplódban! :)))
Vigyázz perfike, mert Luca már lepofozott egy kisfiút. :)))))
Ja-ja! :)))
A barátnőm kicsijét mindenáron fogdosni akarta! Eleinte engedtük neki, de amikor már durvulni akart, akkor elvettük őket egymás mellől.
Arra én is! Pont azért, mert mostanában Luca a tükröt csodálja, vagyis azt az "idegen" babát aki ott van. :)Tetszik neki, mosolyog rá.
Luca érzékenyebb típus, neki meg kell szoknia az idegeneket. Bár mostanában dobálja a mosolyokat mindenkinek.
Van olyan gyerek, aki nem szeret ölben lenni? :) Kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak majd egymáshoz Luccal.
Tuti nem lesz ellenére, mert imád ölben lenni.
Mi Zolival már nem is vesszük fel annyit, mert hozzászokik. Ha itt vannak a nagyik, vagy mi megyünk hozzájuk rengeteget vannak ölben.
Ha már unja majd a banánt elalszik. Gondolom jól lefárad majd amúgy is! No nem tőletek, hanem a sok ingertől!
Szerintem is. Mindenesetre én mindhármótoknak szorítok!
Pedig ő is babás lesz addigra. Érzem.
A gatyó csak péntekre lesz kész.
Azt szeretik. Laci munkatársának a kislánya is nagy kölesgolyó fogyasztó.
Hát amilyen képet láttam a naplódban Danóról, valszínűleg így is lesz!:)
Hacsak nekik nem lesz ellenükre!:)
Majd finoman adagoljuk az embereket. :)
De jó lesz. :) Már nagyon várom. Mindkét gyerek olyan édes kis husimusi. :)
További ajánlott fórumok: