Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Szia Vica!
Ne is maradj ki! :)
Igen, a tüneteim kifejezetten jól hangzanak. Azt figyeltem meg, hogy elég erős tüneteim vannak mensi előtt, de eddig inkább a szédülés és a hányinger volt jellemző, és nem ennyivel korábban. Még egy hetem mindenképpen hátravan. Sőt, 9-10 nap.
Ez most valahogy már. De semmiképpen nem élem bele magam.
Szia!
Sima fehéret!:(
Azt mondta a nő,hogy már csak ilyet adnak!
Sziasztok!
Örülök, hogy a június 1-e is jó Nektek. Nem szívesen maradnék ki ebből a várva várt randiból!!!:)
Menyó te még nem nyilatkoztál, neked is jó a vasárnap is?
És Mimo???
Timi, beindulnak az események! Milyen színű kiskönyvet kaptál?
Petra, hűűűűűűűűűű de jól hangzanak a tüneteid!!! Nagyon szurkolok! Egyébként ezeket a dolgokat csak most érzed, vagy máskor is volt mensi előtt pl. cicifájdalmom?
Nekem ebben a hónapban egyértelműen elmaradt a peteérésem. Néhány napja mérem a hőmet, és a béka feneke alatt van. De nem bánkódom, hiszen nem biztos, hogy minden ciklusban van peteérés.
Majd legközelebb!:)
A babás tüneteknek örülök a másiknak kevésbé!!
mi jól vagyunk!! holnap UH remélem meg lehet mondani mi rejtőzik a lába közt!!
Igen,a babától még nem nőhetett!:D
Még van ideje!:)
Szia Brigi!
Nekem babás tüneteim vannak, bár nem nagyon hiszem, hogy baba miatt. De majd meglátjuk. Plusz hüvelyfertőzés. :(
Te hogy vagy?
Nálunk is jöhettek eddig a családtagok, aztán tavaly óta változtattak ezen, így már csak az alkalmazottak vehetnek részt.
Tulajdonképpen semmi nem indokolja, hogy hirtelen nagy növekedésnek induljon. A baba még nagyon pinduri, a méhe pedig biztosan mindenkinek más ütemben tágul.
Már tegnap reggel óta bennt van.Ma reggel járt le a szolgálat,délelött megemlékezés,bográcsolás és most fociverseny.Idáig a családtagok is mehettek,de most csak ők!:(
Én már észreveszem,hogy nőtt!Más legfeljebb annyit lát,hogy hú de nagy a hasa,na nem a babától:D
Ma van a tűzoltó nap? És ilyen hamar hazaengedik? :)
Pocid nő már?
Menyó,hol van,úgy eltűnt!:(
Meg Tünci is!:(
Az előbb már majdnem indultam Laciért Gödöllőre,erre meg telefonál,hogy majd csak 2-3 óra múlva menjek.Na fasza,most megint öltözhetek át!
Még tart a Tűzoltónapjuk,beállt focizni,nem mintha tudna:))
Nekem is akár hányszor volt az én Lacim sem kapta el.
Orvoshoz nem akarsz elmenni?
Jajj,ez nagyon sz@r lehet!
Nem irigyellek!:(
Majd kiderül,hogy mit éreztél!:)
De remélem,hogy azt!:)
Petefészkeim továbbra is fájnak, és egy kicsit a deréktájam is. Cicim néha feszül.
Mondjuk furcsa lenne, ha sikerült volna így elsőre, és az is, ha már érezném.