Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Nekem megy zsigerből. :) Nem olyan bonyolult.
Cicik vagy félbevágott hasak? ;)
Már látom. :) Szerintem a Keleti mindenkinek kiesik, de majd kitalálok valamit. Nem maradsz ott, az tuti.
Vicám, legyen igazad, én lennék a legboldogabb.
Na az szép baleset volna. :)
Tényleg nem szeretném, de ha lesz egy kis időm, akkor mindenkinek megírom, és csatolok útvonal tervet is. Ez így rendben lesz? :)
Jól rémlik. Majd készítek útvonal tervet. :)
Hozzánk nagyon egyszerűen eltaláltok, mivel szinte végig ki van táblázva az út. :) Közel van az autópálya. :) De majd elmagyarázom.
Pfúj már megint micsoda undorító képek vannak a képgalériában.
Jól tudod. Laci versenyen lesz Orosházán.
Az IKEA szinte mellettünk van.
Aranyos vagy, köszönöm. :)
Persze, hogy emlékszem Csacsára. :) Véletlenül láttam meg az egyik fórumban, hogy sikerült nekik, és rögtön írtam is neki üzit.
És mindezt mikorra terezitek? Úgy értem a meddőségit.
Nekem mindegy, alkalmazkodom hozzátok. Általában már 7kor felébredek, utána teszek-veszek, de az Titeket úgysem zavar, gondolom.
A salátát és a szendvicset mindenképpen helyben kell megcsinálnom, de ha ragaszkodtok hozzá, hogy hozzatok valamit, akkor a rágcsát és a sütit javaslom.
Végre letelt az ügyelet, úgyhogy rongyolok haza, persze a lángosost útbaejtem. :)
Dühöngő! :) Teccik a név! :) Nem volt baja a járókával Daninak?
Nekem egy napig volt járókám. :) Amikor délután hazajött az Apukám és felvett "elpanaszoltam" neki, hogy mennyire nem tetszik nekem ez a helyzet. :) Olyan hatásos volt, hogy még aznap este szétszedte a járókát és soha többé elő sem vették. (Egy akaratos bikát nem lehet rácsok közé zárni. :)) )
A dühöngőben (járóka) randalírozik a játékai közt! :)
Szerintem a férfiak hangjától, szakállától fél. Ráadásul a Lacinak mindkettő megvan. Régen apukámtól is sírt mindig, most már nagyon imádja.
Majd megváltozik!! :))
Azért erre kíváncsi lennék miért van így. Az ismerettségi körben is tapasztaltam, hogy a gyerekek a férfiaktól féltek és hatalams krokodil-könnyekkel sírtak, ha meglátták őket. Aztán szép lassan megbarátkoztak.
És most mit csinál a fiatalúr? :)
Remélem semmi komoly! :(
Szorítunk érte!
Dani szerintem bírja az embereket, mindig mosolyog rájuk!
Luca a sokaságot jól viseli, viszont a pasikat nem szereti. :))) Petra Lacija is megríkatja állandóan.
Már nagyon várom, hogy élőben is lássam a gyerkőcöket. :) Ha elkezdenek kotorni akkor mehetünk majd utánuk! :) Remélem a sokaságot jól fogják viselni.
Szegény :(( Mi baj van? Minden előjel nélkül lett rosszul?
Jól sejted. :))
Luca ma nagyon jó kislány, éppen a telefonomat molesztálja.
És még mászni próbál, nagyon megy neki. Szerintem mire jöttök mászni fog.
Ó, szegény! :( Jobbulást kívánok neki!
:(((((((((
Krisztián mamáját most viszik a kórházba, rosszul lett!!!:(((((((((((((((((
További ajánlott fórumok: