Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
És pont most mentek el:(((
De egyébként én is nézem!;)))
Utána jövök!
Tényleg, írtad is, hogy amikor élesben csináljátok, akkor felborul a cilusod. Kívánom, hogy most jó ideig ne jöjjön majd meg! :))
Nem, most nem iszom semmit. Úgy gondolom, hogy hókuszpókusz nélkül is sikerülnie kel. Bár a tea nem árthat.
Most megyek lazítani, megnézem a Hal a tortánt!:)
Szióka!
Na sziasztok!
Megint lemaradtam a "forgalomról":(
Vica én is sajnálom,hogy megjött!De úgy látom,hogy ez az inga dolog most kicsit erőt adott!Egyáltalán nem tartom hülyeségnek!:)
Azt hiszem,hogy köv hónapban lesznek itt új babások!!!;)
Ja és kitartás neked is a tanuláshoz és a vizsgához!
Petra,én sem csinálom meg!!!!!
Elvoltam én is egy bográcsos kajáláson,de nem bírtam maradni mert mindenki ivott és bulizott! -meg cigifüst volt:(
Tünci,de kár,hogy nem csinált uh-t:(((
Ez jó, mindketten hiszünk a tudatalatti erejében!:)
És ezt ugyanabban a percben fogalmaztuk meg!:))))
Szerintem nem lehet komoly baj a ciklusommal amúgy, mert azért olyan 32-33 naposra állt be, most szerintem nagyon rástresszeltem a babaprojektre, és tuti ez kavart be. Legalábbis én hiszem, hogy kihatnak a gondolataink ránk.
Na, mindegy, most lazább leszek. Nem lesz kötelező szex kétnaponta, csak amikor jól esik!:)
Régebben ittam cickafarkfű teát, de nem emlékszem rá, hogy nagy hatást ért el volna nálam.
De lehet, hogy körülnézek, talán van is itthon.:) Akkor benyomok egyet, ártani nem árt!:)
Te iszol valami gyógyteát?
Nektek meg két kis kukis!:))))
Remélem, most sikerült összehozni az első trónörököst!:)
Hi-hi-hi! Bennem nagyobb a kíváncsiság, mint a félsz!
Ha meg olyat mutatott volna, ami nem tetszik, akkor ráfogom, hogy hülyeség!:)
IGEN, kislányom lesz.:)))))
Megértem... Nem próbálod ki a cickafarkfű teát? Beállítja a ciklust.
Nahát, buta kutya...
Persze, teljesen várható volt. De jobban örültem volna, ha egy kicsivel előbb jön meg. De ez van, nincs mit tenni.
Kutyusom jól van, egyre jobban domborodik a hasa, sokat lustizik, biztos, hogy kismama!:)
Olyan cuki! Kérdeztem tőle, hány pocaklakója van, de nem mondta meg.:))))
Tünci,
örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. :)
Nekem mondod? :) Tényleg nagyon jó lenne már, de még közel sincs a vége. Teljes egy hónap van hátra.
Baba...Lacim azt mondta, hogy ma kipiheni magát, aztán holnaptól teljes gőzzel indul a babaprojekt. :)
Te adtál nekem erőt az ingázáshoz!!
Remélem neked is bejön az amit mutatott az inga és jön is hamar a kislánykátok aztán pedig a kisfiatok!! Drukkolok!
Én gyáva nyuszi mostanra összeszedtem magam és megcsináltam. (Mondjuk nem kicsit féltem az eredménytől!)
Szóval az elsőnél állt (ezt már tudjuk), a másodikra fiút, a harmadikra fiút mutatott és negyediknél nem mozdult. (szintén többször csináltam :) )
Hű, kiráz a hideg.
Én biztosan nem próbálom ki a módzsret, mert félek, hogy esetleg olyat mutat, amit nem szeretnék látni. Lehet, hogy gyáva nyúl vagyok, de jobb nekem a békesség.
Szóval lányod lesz? :))