Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Örülök,hogy feltetted!:)
A képet mutattam ismerőseimnek és nem láttak rajta semmit:)))
Érdekes,pedig szerintem tökre kivehető!:)
Köszi :)
Kiváncsian várom az uh-ot!
Én is! Most már fel mertem tenni egy ilyet.:)
(Nem is figyeltem eddig az adatlapomat, most láttam, hogy egy rég nem érvényes ciklusos vonalzó volt fönn.)
Timi, tényleg látszik, hogy nő a pocid! És az uh-os képen a baba már olyan igazi babás!!!:) Nagyon édes!:) Remélem mihamarabb megtudjátok a nemét!
Vica,kiszúrtam az adatlapodon a számlálót!:)))
De jó!!!Még mindíg annyira örülök!:)))
Tök jó,ügyi vagy!:)
Sajnos a nemét még nem tudta megmondani,nem úgy volt a lába.De pénteken megyek a kötelező uh-ra,mondta,hogy szóljak és megnézi megint.Remélem,hogy többet látunk majd!:)
Igen! Már a karom 'vékonyabb' és a hasam is 'kisebb', anya és Zoli szerint, de a karomat én is látom.
Még a héten van ez a diéta, utána másikba kezdek bele!
Köszi!
Hogy megy a diéta?
Olvastad, hogy a pocakosban is hogy örülnek Neked? :))) Olyan aranyosak!
Timi: Lucát műtik nem engem.
Szia,köszi!:)
Te hogy vagy?Olvastam a naplódat.
Milyen műtétre mész?
Majd legközelebb megnézed.Nekem minden alkalommal megmutatja a dokim.Olyan jó érzés!:)
Biztos,hogy mostmár nem lesz semmi gond!Annyira örülök Nektek!:)))
Gondolom párod is röpköd örömében!
KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI LÁNYOK!!!
Annyira édesek vagytok!
(Perfike, eszembe jutott, amikor te felhívtál a nagy hírrel, hogy VAN szívhang! Hogy én annak is hogy orültem!)
Most már talán minden rendben lesz, és végre a barnázásom is elmúlik. Ugyanis ma is jelentkezett a kis szemét! De a lényeg, hogy a baba fejlődik és ÉL!!! Igaz, én nem láttam a szívdobogást, mert elég gyors volt az uh, de rákérdeztem a dokinál, és azt mondta, hogy VAN! Meg a leletemre is az került rá, hogy élő embrió. Azért sajnálom, hogy én nem láttam. Vagyis láttam a babát, de elég gyorsan kimerevítette a képet, az én kis laikus szemem az idő alatt épp csak felfedezte, hol kell nézni a babát, és már merevítve is volt a képernyő. De az orvos szeme biztos látta, különben nem mondta volna.
Vicus: Ennél jobb hírt ma nem is kaphattunk volna! Egymillió puszi!
Timikém: Neked is örülök, hogy minden rendben!
Sziasztok!
Vica, én sírok...örömömben! Nagyon boldog vagyok!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!
Vica ez csodálatos hír!!!
Mostmár tényleg GRATULÁLOK!!!!
De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))
Sziasztok!
Ma reggel volt az uh!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leletemen ez áll:
" Az uterusban 1 biztosan élő embrió látható. CRL.: 5,9 mm.
A terhesség kora a mért adatok alapján: 6-7 hét
Az MSZNUT érvényben lévő szakmai protokollja szerint végzett vizsgálat során eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető."
:)
Sziasztok lányok.
Nagyon haldoklik a topik:(((
Megjártuk Tiszakécskét,nagyon jó volt.Strandoltunk mindkét nap.Igaz én csak egyszer fürödtem.
JA!És a pénteki uh-n is rendben volt minden!
Aha. Fel kell kellnem pipilni, aztán nem oly könnyű a visszaalvás....meg már elég kényelmetlen is.
Bezzeg amikor dolgoztam nem volt ezzel baj, sőt!:DDD
De jó neki!!!!!
Én még mindig szedem, igaz már nem 4x, csak napi 3x. De azt sajna muszály, mert ha 2x próbálom, akkor jön a hányás dögivel.:((((((
Mimo olvasom a naplódban, hogy tesód is szedi a Daedalont. Én már ott tartottam, hogy e nélkül napi 10-12 taccs.
Ő hány hetes korától szedi?