Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Én pénteken szeretném az uccsó dolgokat beszerezni, aztán még egy-két adag mosás, és készen leszek. Csak az én kórházi cuccaimat nem pakoltam még össze.:(
Egyszerűen nincs kedvem hozzá.
Tünci,tényleg szupi a kiságy!
Szeretném már én is rendezgetni a szobáját,de még odébb van.
Jó hosszú szabid lesz.:)
Élvezzétek ki minden percét, reméljük most a baba is összejön.
Talán addigra már jó idő lesz!!!
Hát nekünk idén a telek jutott,ott többször is vagyunk,de nagyon jó ott is.
Majd még augusztusban megyünk Tiszakécskére 3 napot.
Szia! ÓÓÓ, nagyon jóó! :))
Igen hétfőn indulunk egy hétre Mátrafüredre, majd aug. 5-től szintén egy hétre Berekfürdőre.
Ti mentek vmerre?
Szia Menyó,milyen a szabi?
Mentek majd valamerre?
Helló Csajok!
Vicám gratulálok a szép fejlődéshez! Látod erős a babácskátok és kapaszkodik ügyesen.
:)))))
Én 3x!
Dehonnem!!!
Ma éjszaka is 4x keltem.
Sziasztok.
Tünci,biztos bennt marad addig!Jó ott neki!;)
Csak nem pipilés volt a koránkelés mögött?:)))
Jó reggelt!
Hát igen, de nem nyilalgatás ez, hanem keményen fáj olyankor.:(
Remélem azért Grétike szeretne még bent maradni legalább a 36. hétig.
Jajj,Vica ez nagyon jó hír!!!:)
Örülök Nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!:)
Tünci,köszi szépen,sokat segítettél!
Hát most azért Téged sem irigyellek!;)
Húúúú, hát el sem tudom mondani mennyire! Ennek ellenére ma is volt barnázás jócskán, pedig haematoma soha sem látszódik szerencsére. A kismami, akivel a váróban beszélgettem, mesélte, hogy ő is barnázott a 9-10. hétig. Elég gyakori ez a dolog, és mellette azért fejlődik rendesen a baba is, és ez a lényeg!
Én is úgy érzem, hogy ez a baba erős, és világra szeretne jönni! :) Egyre biztosabb vagyok ebben!
Olvastam, hogy te meg nyilalgatsz??? Gréta baba kikívánkozik már a pocidból?
Jaj én már megkuksiztam a picikédet, nagyon-nagyon örülök annak, hogy minden rendben van.:)))
Most már azért egy kicsit megnyugodtál, igaz?????
Látod Vicusom itt már nem lesz semmi gond. Ő már meg szeretne születni nektek!!!!!
Sziasztok!
Ma reggel kellett mennem az sztk-ba, ahol a folyosón össze is futottam a dokimmal. Várnunk kellett kicsit, majd visszajött, és délután kettőre szerzett uh időpontot. Így jöhettünk haza. Addig legalább volt időm elmenni a háziorvosomhoz.
A délelőttöt iszonyú idegesen, stresszesen töltöttem. Szörnyű volt.
Már 3/4 2-re bementünk újra az sztk-ba, hogy időben rákerüljünk. Csak egy másik kismami volt előttem. Ő 12 hetes múlt. Volt időnk beszélgetni, mert több, mint egy órát kellett várni, mire megjelent egy doki az uh rendelőben! Így 2 óra helyett 3-kor kerültem be. Nyár van, sok orvos szabadságon, valahol őket is megértem, de a várakozást nehezen bírom, főleg olyan lelkiállapotban, amilyenben ma voltam.
Na, de rá is térek a lényegre, hiszen mindenki erre kíváncsi!
A babuka rendben van hála a Jóistennek! Crl.: 17,6mm. A terhességi kor ez alapján 8 hét 2 nap.
A múltkor is négy nappal fiatalabb volt a mérete alapján, és most is. Ezek szerint nem a 14. napon termékenyültem meg, hanem a 18.-on. De ezt sejtettem is. Így mától kezdve az uh alapján számolom a napokat.
Azért nem írtam eddig, mert későn értünk haza, és vendégek is vannak nálunk.
Köszönöm a szurkolást mindenkinek!!!!!!
Sziasztok!
Vicus légyszi valami hírt adjál már magatokról!!!!
Teljes izgalomban vagyunk miattatok!
Gyebikém szerintem nyugodj meg, tuti a picikédet érzed. Szedd a Magne B6-ot 3x2-vel, és pihenj amennyit tudsz. Tuti minden rendben lesz.
Én meg már lassan elhiszem, hogy szülni fogok hamarosan. Már nem csak a szeméremdombomba szúrkál, hanem vagy 3-4 napja a jobb oldali alhasamban iszonyú erősen fáj, hasít....de csak akkor ha sokáig ülök és felállás után meg szeretném emelni a lábam...na az nem megy. Egyszerűen hosszú percekig nem bírok megmozdulni a fájdalomtól. Nem tudom mi lehet ez. Azonkívül már vagy 3x éreztem az esti lefekvés után mensihez hasonló fájdalmat, mintha meg szeretne jönni a mensim. Állítólag ez már jósló fájás, és a hasam is keményedik, de szerencsére az nem tart sokáig.
Szia.
Általában 250 mg-ot veszek be.
Nem válaszolt Vica,remélem,hogy minden rendben!!!
Írtam a Vicusnak sms-t, de nem válaszolt. :( Nagyon remélem, hogy minden rendben a picivel.
Timikém: pihenjél amennyit csak tudsz. Mennyi magnéziumot szedsz?
Sziasztok újra.
Vica,mi volt az uh-n????
Gyere!!!
Nekem pocsék napom volt ma.Sokat pihentem.
Keményedik a hasam vagy feszül vagy a baba mozog ide-oda,már én sem tudom,hogy mit érzek.
De hogy ennyit aggódni,mi lesz még később?
:((
hmm...hát akkor van programod neked is :)
Vmikor rá kell szánni magad mert éhen hal a család hehe..még én sem tudom mit főzzek este :)
Ezzel én is így vagyok!:)
Főzni is kellene valamit.Boltba kellene mennem...