Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Túl vagyok az állásinterjún. Egy csomó szakmai dolgot kérdeztek. Próbáltam magam a legjobb színben feltűntetni, nem tudom mennyire sikerült. Jövő héten lesz meg az eredmény. Szerencsére semmilyen magánéleti dolgot nem kérdeztek, így le se kellett tagadnom a babát, hál'Istennek, már csak a babona miatt sem.:)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből!!!
Próbálok tudomást sem venni róla. Lacit jobban idegesíti. Állandóan mondja, hogy menjek a nagyfőnökhöz. De egyelőre még tudom kezelni a helyzetet.
Egyébként nem, nem normális. Egy kicsit sem. Frusztrált köcsög.
Én most elég sok filmet megnéznék szívesen. De legalább egyet már láttam. :)
Hú, na nekem még az hiányozna, hogy feljebb menjen. Így is nagyon a határon mozgok a 130/80-nal. A hülye idegeskedés. Bár most szedek fokhagyma kapszulát, talán attól javult a helyzet egy keveset.
Jesszusom!!!!!!!!!!!!!Ez hihetetlen!Hogy bírsz így dolgozni?
Normális ez az ember???:)
Kívábcsi vagyok már a filmre nagyon.
Másnak a terhesség feljebb viszi a vérnyomását nekem meg még lejjebb.Ki érti ezt?
Ja, időnként rájön. Nem tudom, hogy mit képzel magáról. Tegnap jött nekem a dumával, hogy örüljek, hogy megáztam, mert így annyira rámcuppan a nadrágom, hogy a férfi munkatársak mind rámizgulnak. Mondtam neki, hogy nem nagy perspektíva számomra, hogy a melegek és a maradék undormányok rámizguljanak. Na mindegy.
Nem, az nem ő.
Ó, nagyon jó volt. Majd meglátod Te is. Egyszerűen gyönyörű az a sziget. Az pedig külön vicces, ahogy Pierce Brosnan musical szerepben tetszeleg. :)
Én is erre gondoltam, hogy biztosan a tisztulás miatt van. Különösebben nem zavar, csak nem vagyok hozzászokva.
Szegény. Hihetetlen, hogy nem múlik. Remélem, hogy a harmadik trimeszterben békén hagy majd.
Tényleg?A köcsög!
DE most nem nyaralni van?
Hali.
Olvastam,hogy jó volt a film.Lassan én is megnézem,Laci nemsokára letölti.Mi mindíg itthon mozizunk:)
Biztos a műtét miatt vérzel jobban.Jól kitisztulsz aztán jöhet a baba!
Nálam a szokásos fejfájás van még jelen.Mindjárt iszom rá a kávét.
Szia Timi!
Én jól vagyok, köszönöm. Kicsit rámtört a "hét vége felé közeledünk" fáradtság.
Tegnap meglepetés ért: este és éjszaka általában alig vérzem, most pedig elég rendes mennyiséget termeltem. Ez biztosan a műtét utóhatása. Viszont sokkal szebb piros a vérem.
Na jó, nem gusztustalankodom tovább. ;)
Te hogy vagy?
Mimó merre vagy?Miért nem jössz felénk?
Láttam pedig,hogy tegnap is bejelentkeztél:(
Sziasztok.
Vica,megy a drukk!!!!!
Hogy vagytok csajszik?
Sziasztok!
perfi: éppen kérdezni szerettem volna, hogy odaértek-e a levelek. Örülök!
Vicus: gondolok Rád!!!
Jó reggelt!
Perfi, köszönöm a tippet. Van lelőhelyem elég sok, de eddig a webes rendelés volt a legolcsóbb, és ott volt a legszélesebb a választék is. Nem mondom, hogy nem tudok miből választani, de hogy pont a gyerektémát szűkítették le ennyire...
Szia,köszi neked is!
Meg Tüncinek is köszönöm!