Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Metróba is lehet venni,nem?
Nálunk itt a boltokban ha van akkor az nem olyan finom,alig van rajta sajt.
Timi, köszi, hogy felajánlottad a maradék stanglit, de mire ideérne, már nem lenne olyan friss, ropogós.:)
Add inkább Lacidnak!:)))
Igazad is van!
Gondolom a kollégák is látták rajtad, vagy inkább hallották, hogy még nem vagy teljesen egészséges.
Örülök, hogy szakadozik a "cucc".
Nem, nem megyek még holnap, csak hétfőn. Elég hülyén néz így ki, de a dokim azt mondta, hogy csak pénteken menjek hozzá. Szóval nem sietek.
Hali!
na,tök jó,hogy lehet szedni a szirupot!
Pont ettem,mikor néztem én is Perfi naplójában Danit ahogy majszolja.Olyan ari!:)
Még van egy,ha kéred elpostázom!;)
Biztos vagyok benne, hogy akár Rád, akár Lacira fog hasonlítani, nagyon szép baba lesz.
Át fogjuk.:)
Sziasztok!
Timi, örülök, hogy sikerült a babakocsit is megvenni! Most már tényleg minden készen áll Szonja baba fogadására! Most már mindig izgalommal nyitom meg a naplódat, vagy a fórumot, ha látom, hogy írtál, mert bármikor írhatod azt, hogy mentek a kórházba!
Milyen jó lesz Nektek hamarosan!!!:)
Igen, megvan a szirup, elég fincsi, olyan az íze, mint a méznek, csak kicsit hígabb.
A gyógyszertárban azt mondták, hogy lehet szedni terhesség alatt is, mint minden hoemopátiás készítményt.
De már kezd a sok tea is használni, ma már felszakadozósan köhögök. Hétvégére már szerintem nyoma sem lesz a betegségnek!:)
Petrus, örülök, hogy Te is jobban vagy már. A hangodat azért még kíméld.
Holnap már mész is rendesen dolgozni?
Jobbulást kívánok Lacidnak is!
Ja, Timi...kellett mondanod ezt a sajtos stanglit! Már Perfi Danijától is megkívántam, most meg Te is...:))))
Pedig nincs itthon, ezért valami mást kell kitalálnom.
Hát még én!
Tegnap is arról beszélgettünk,hogy vajon kire fog hasonlítani.Már nincs sok hátra és megáltom a kis pofikáját!:D
Jajj,Petra kívánom,hogy minnél hamarabb éld át Te is Laciddal!Meg persze Puszmoknak is!
Helyes. :) Éppen elég lesz akkor gondolni rá, amikor eljön az idő.
Olyan kíváncsi vagyok már Szonjára!
Aha,meg!
A szülésre most nem is gondolok!;)