Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Mindenképpen. Gondolom, hogy Timi ír majd, ha Szonja megszületik. Azt mondta, hogy Laci is bejelentkezik, ha történik valami.
Jujjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Huhhhhhh, beindultak az események!!!!!
Timcsi Veled vagyok lélekben!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Szonja, ügyesen!
Szóljatok, ha megtudtok valamit :)
Jó reggelt!
Lehet szurkolni, Timinek folyik a vize, bementek a kórházba.
Hajrá Csajok!
Nem csodálom, ahogy beékelődött oda. Nem mondtad neki, hogy már nem 56 centis? ;)
Köszi csajok!
Alig tudtam kimozdítani abból a pózból! :)
Ennek a honlapnak hogy lehet beállítani a számlálóját? Mert én nem tudom.
Perfi, nagyon édes Danó, ahogy elaludt.
Én nem szoktam erőltetni a dolgot, mivel általában nem jelent túlzottan nagy sikerélményt. Inkább hagyom. Pedig imádom a palacsintát.
Azt én is nagyon szeressem. Mondjuk nagyjából egyszer eszem évente.
ÚÚÚÚúú.hogy én hogy utálok palacsintát sütni!
De még milyet!
Anyósommal hozattam a piacról nagyon finom főtt füstölt szalonnát.Na most ezt kóstoltam meg!:)))
Találtam receptet. :) Vannak olyan ételek, amiknek az arányait soha nem tudom, és mindig újra kell keresnem. Ez is ilyen. Amit soha nem sikerül eltalálnom, az a palacsinta.
És találtál valami finomat?
Nem,csak úgy elkezdem és ha nem elég sűrű teszek még hozzá.
Én is valamikor többször rákattintok ugyanarra a naplóra.
Nah,feltúrtam közben a hűtőt!
Én is az vagyok, de haladnom kell a tanulással, és ilyenkor nem szeretek a kajára gondolni. Nem is főztem, szégyen. Napok óta kívánom a tejbegrízt, lehet, hogy ha végeztem, akkor készítek. Te tudod az arányokat?
Az én naplómra is jó sokszor kattintanak.:) Gondolom, hogy elég sokan többször is, mert azt azért nem hiszem, hogy minden egyes kattintás mástól való.
Valami vacsit kellene nézni...éhes vagyok...
Aha én onnan szoktam nézni.Néha meg is lepődök,hogy mennyien olvasnak!
Kipróbáltam.;) Kétszer kattintottam egymás után, és mindkettőt számolta. Ezek szerintem nem jobb, mint a honlap számlálója.
Szerintem nagyon oda fognak figyelni a védekezésre, hiszen nem lenne túl szerencsés ilyen körülmények között babásodni.
Aha. Totál tele van a fejem...
Sejtettem,hogy valami hasonló!:)
És ha valaki többször is rákattint?;)
Ja...csak kíváncsi vagyok,hogy mennnyen kattintanak a naplómra egy nap:)
Hi-hi:)))
Köszi!
Mindig olvastam a naplóját.De láttam,hogy be sem jelentkezett mióta kinnt vannak:(
Lehet,hogy a baba is összejön majd Nekik!Mert most annyira nem ezen jár a fejük...hanem a talpon maradáson.Ez így szokott lenni.
Akkor karácsonykor bitos itthon lesznek és majd mesél Nektek.Én meg majd kagylózok:DDD
Sziasztok!!!
Zizi,mi az a számláló a naplódban?
Szia,Petra.
Kiokosítottad magad?
Szia Zizi!
Én csak annyit tudok, hogy valamikor decemberben jönnek majd haza. De hogy mikor és mennyi időre, arról fogalmam sincsen.
Szia.
Én nem tudok semmit!:(
Sokszor gondolok rá,hogy vajon milyen lehet nekik kinnt.
További ajánlott fórumok: