Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Na ez egy jó kérdés.
Nincs, de olyan sokat gondolkozok, hogy vegyünk-e?!
Egyrészt nem tudom, hogy kitudjuk-e használni, mert ugye Dani már jár és mindig lutri, hogy fog-e huzamosabb ideig babakocsiban ülni. Másrészt nem lenne jobb egy szuper overál?!
Most úgy vagyunk, hogy ahogy felvan öltöztetve azt betakarom egy 4 rétegű polár pléddel.
Valami viszont jó lenne, ha nem is lábzsák, ami nem ázik át, ha esik a hó.
Szóval dilemma...
A babakocsinkhoz 5000 lenne a lábzsák!
Természetesen lehet! :)
Overált/bundazsákot kaptatok, vagy vennetek kell?
Olyan jó nektek is, hogy ilyen sok holmit kaptatok. Anno minket is elhalmoztak a sógornőmék Nándi babás cuccaival!
Nekünk februárban még kemény tél lesz, amikor megszületik. Ezért is agyalok annyit, hogy mit kell majd ráadni.
Mondjuk mire egy hónapos lesz, már március lesz, jön az enyhülés.
Sziasztok ismét!:)
Timi, de jó, hogy kicsit benéztél!!! Örülök, hogy van tejcsi!:)))))
Nagyon várom a szüléstörténetedet és sok-sok képet Szonja babáról!:) Szerintem rád hasonlít.:)))
Perfike, nem voltál értetlen, én vagyok értetlen.:DDDD
De most már tisztább a kép. Lehet ebben a keleti-nyugati szóhasználatban, mert felénk inkább ruginak és bodynak hívják ezeket a ruhaneműket. De most már legalább tudom, hogy miről van szó, ha tipegőről v. kombidresszről hallok.
Még annyi kérdésem lenne, hogy a nadrág+kapucnis pulcsit lehet-e helyettesíteni egy vastagabb plüss tipegővel/rugival? Csak mert azon gondolkodtam, hogy a pulcsi lehet felcsúszik a derekán, ahogy felvesszük...
Mondd, hogy megkaptad a levelet!
Egy csajnak is adtam fel megnyert kuponokat és ő is sima feladást kért!
21-23 közt, cipőtől függ!
A legtöbb TV-es cipőnél megadják a belső talphosszt is. Én ennek alapján 23-as csizmát vettem Daninak. Összemértem egy cipőjénel belső talphosszával.
Igen, általában ez szokott probléma lenni, hohy az ember túlöltözteti a gyereket és ettől beizzad majd megfázik.
Én is ilyen vagyok, bár már lazábban kezelem, mint fél éve mondjuk (bár akkor nyár volt) :)
Múltkor elmentünk sétálni (lábon) és amikor megjöttünk, beizzadt a kis buksija. Azt nem vettem bele, hogy már nem csak ül a babakocsiban.
De mondjuk akkor még 5-6 fokkal melegebb volt.
Nem rossz! :)
Szia, jó éjt!
Én most elpályázom, hazajött Laci.
Jó éjszakát!
De szép Luca azon az új képen!!! :)))
(a kékfoltokat nem nézem)
Muszáj volt!!!
Sok mindennel megküszködtünk és most látjuk előnyét!
Jó lenne, ha pár hét/hónap múlva így emlékeznék erre a pakolós, rámolós időszakára is!
Eleinte igen...
Most már van egy kis tapasztalatom és szerintem amikor kicsi volt sokat evett és ezért fordult elő!
Dani is oldalt aludt, kivolt támasztva pánával.
Egyrészt a bukás miatt, nehogy félrenyelje, ha feljön a tej/tsz.