Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Boldog új évet kívánok mindenkinek! :DDD
Sziasztok!
Bocsánat, hogy mostanában nem jöttem, de elég mozgalmas napok állnak mögöttem!
Szégyenkezve írom ilyen későn: Gyebitimi Isten éltessen sokáig!!!
Menyó, nagyon cukik a 4d-s képek, és nagyon-nagyon szép nevet választottatok! Nekem is tetszett a Benedek, de a Anyuék szomszédjában van egy, ezért nálam ki is esett.
Edis...nehéz szavakat találnom...a rossz után csak jobb jöhet!!! Ebben bízva kívánok Neked egy szebb Új Évet!!!
Petrus, miért voltál dokinál? Kitartást a diplomamunkádhoz!
Tüncike, fel a fejjel! Persze könnyű ezt mondani! Szerintem igaza van Petrának, és tényleg a hormonok szórakoznak Veled!
Perfike, Puszmok, jól vagytok?
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!!!:)
Jó reggelt!
Ma nagyon gyorsan szeretnék haladni a tanulással, mert a délutánt már nem szeretném a diplomamunkámmal tölteni. Remélem, hogy jobban fog menni, mint tegnap...
Lehet hogy ma már nem leszek, vagy 1-2x benézek még, ezért
B.Ú.É.K. mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Hát tudod volt ilyen, de akkor azért mert nem estem teherbe. Bár mondjuk mégsem ilyen, csak hasonló.
Mondjuk a tusfürdőnek is van magyarázata......mert az volt bent nálam amikor Gréti született, és az illata emlékeztetett erre.....na nem mintha leányálom lett volna ott, hiszen haza sem akartak engedni.
Hűha, én hiperérzékeny vagyok, de a tusfürdőn még én sem sírom el magam. :)))) Viccet félretéve, sajnos vannak ilyen időszakok. Tél van, hideg és szürke minden, a nap sem nagyon süt, be vagy zárva egész nap,így szinte természetes, hogy rádtör a depi. Majd elmúlik.
Gréti születése előtt is volt ilyen?
Örülök, hogy minden rendben ment. :)
Mi ma megyünk ugyanoda, csak előtte még van egy kis dolgom a nőgyógyásznál.
Le tudná írni nekem valaki, hogy hogy kell elkészíteni a lencsegulyást? Úgy lépésről lépésre.
Köszönöm
Igen, borzalmas, maga a tudat.
A "baj" nálunk ráadásul az, hogy nem fogadja el, nem ízlik neki. Volt itthon egy doboz beba Start Aktív, még 1 hetes korában vettem Nórának, hogy legyen itthon, sohasem tudni. Megpróbáltam neki azt adni, nem kellett, nem ízlett. tegnap megjött postán a Milupától a termékminta, milupa Milumil 2 tápszer, azt is megkóstolta, nem kellett. Még aza szerencse, hogy azért van tejcsi, éhen nem hal, meg ugye már eszik mást is, csak éjszakára olyan jó lett volna. majd jövőhéten elmegyek a gyerekorvoshoz és íratok fel valami ízesítettet, hátha az bejön majd neki.
Köszönjük szépen!
Olyan aranyos vagy, te mindig megdícsérsz minket.:)
Sziasztok.
Edis,sajna nincs ötletem.Remélem,hogy ,már aszóta eljutottál dokihoz,és jobban vagy!
Bebe,ugye milyen rossz érzés,hogy tápszerhez kell nyúlni?
Nekem is a szívem szakadt meg,de éhezni nem hagyhatom!
Nincs egy másik gyerekorvos?Kellene lennie,és attól kérdezd meg!Vagy védőnő!
Valószínüleg úgy lesz, biztos találunk vhol egy autónyi helyet. :)
Köszi!
A környéken tulajdonképpen bárhol megállhattok, ahol találtok helyet. :)
Jó étvágyat és jó utat! Estére pedig jó szórakozást!
Köszi, akkor majd meglessük a térképen.
Most megyek reggelizni, mert már nagyon éhes vagyok aztán lassan indulunk is. :)
Persze a listás dolgokon kívül mást is fogunk venni. ;)
Papp László Sportarénában lesz. Figyi! Ott a környéken lehet vhol parkolni? Úgy értem nem a nagy fizetős parkolójukban. Bevallom már 2 éve is sokallottam az ezervhány Ft-ot a parkolásért.