Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Emlékszem valamikor tizenéves koromban mehetett a tv-ben először. Kinevettem, hogy lehet ezt a sz@r-t megnézni. Erre mi van? A kisfiam kedvence lett.
Amúgy van értelme, mert nagyon sokat tanulnak belőle a kicsik! Persze tizenévesen más volt a menő! A fiúbandák! :)
Képzeljétek, nálunk Teletubbies őrület van.
A héten non-stop tabik mennek a dvd-n. Már kívülről tudom az egészet. Danit ez az egyetlen mese, ami hosszabb ideig leköti. Már be is szereztem a figurákat a V-n - TV-en. Tinky, Dipsy és Lala megvan, Pó még a nem érkezett meg.
Őrület! :)))
Mivel szoktatok?
Zsírkrétával?
Hanyas méretet vettél?
Van olyan ami asszem 56-os méret és 3 hónapos korig lehet használni.
Nekünk az első olyan volt, aztán vettem egy 62-est is, amit 5 kg.-ig lehetett használni. De azt már csak rövid ideig használtuk,amíg el nem mentünk az ortopédiára.
Egyébként meg olyan kis mini a lábuk (hát még a combjuk), hogy feladod rájuk 'oszt a térdükig ér.:)
:))
Nekem egyszerű, két pasim van.:)
:DDD
Én sem tudtam, hogy szerelmes tudok lenni egy nőneműbe.:D
'Oszt mégis!:D
Gréti nem nagyon szerette kicsiként a cumót, de én sokszor azt csináltam, hogy a szájába dugtam, és félig arra ráhúztam az overált.
Így beragasztottam a szájába a cumót.:DDD
Na tessék itt az élő példa.
Petrus kösd fel a gatyádat.
Jó hogy itt vagy Bebe.
Gyere trécselni.:)
Akkor ok.
Mondjuk Zola sokat dolgozott, aztán mikor 5 hónapos volt szóltam neki, hogy szánjon több időt a gyerekére, mert idegennek fogja tartani.
Sokszor sírt nála, de most már le sem lehet vakarni az apjáról.:)
Akkor már megvan a tervezett korkülönbség is?:)
Petrus ne félj a téltől, hidegtől.
Annyira nincsmost olyan fagyos tél hogy ne lehetne kivinni Barnit.
Okés hogy Gréti már nov-dec.-ben kicsit nagyobb volt, de én mindig jól beöltöztettem és vastag pléddel betakartam alul is felül is, de Gréti még a -20 fokban is 2-3 órákat sétált a nagyapjával.
Esteleg a cumit a szájába teheted, hogy ne a száján vegye a levegőt, vagy a sálat, overált felhúzod a szájáig.
Mindig olyan jókat szunyált kint, és sosem volt beteg.
Először 10 hónaposan volt beteg, de akkor már jún. volt.