Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Jó reggelt!
Na mi a fene? Átverjük a munkahelyi rendszert? ;))) Vagy mostantól a hoxa is a munkakörödhöz kapcsolódó weboldalak közé tartozik?
Jó reggelt!
Hűű, Vicus akkor már nagyon közeleg az időtök!!! Izgulok helyetted is ! :DDD
:)))) Van ott energia.
Kávé, cappuccino, végülis egyre megy.
Mindig lehet valamire!
Amúgy most is mondták a rádióban, hogy melegfront van!
Dani 7-kor kelt, de már lerendezte a konyhát, a hálót és most a szobájában kalapál valamit. Megkellene néznem, de jól elvan! :)
Most pont bejött ide hozzám a nappaliba és szövegel! :)
Kávé? Nem vagyok annyira kávés. Nagyon ritkán iszok kávét. Szerintem ebből capuccino lesz!
Igen, olvastam, hogy kemény napotok volt. :( Kívánok egy jobbat mára!
Javasolhatom a kávét? ;)))
Aztaaaa! Ez roppant igzalmas! ;-)))
Szerintem napok kérdése és megszületik Zalán!
Már úgy várom!
Szerintem a front is közrejátszik benne, hogy feszültebb vagyok egy kicsit. Na meg Dani is eléggé hisztis és egész nap hallgatni még rátesz a dologra!
Ma már jobb, de fáradt vagyok. Majd elalszok!
Ha Dani elalszik délben én is lefekszem egy kicsit.
Lehet, hogy innom kellene valami koffeines cuccot!
Sziasztok!
Vica, nagyon közeleg az idő :)))
Ugye értesíteni fogsz minket?
Én nem tippelek már, Timinél sem jött be a tippem, de szerintem hamarabb fog érkezni, mint a kiírás.
Menyó, nagyon csinos vagy, gyönyörű a pocakod. Olyan szép, kerek. Én is ilyet szeretnék, ha lehet. :)))
Az ágynemű nagyon cuki.
Köszönjük. :)
Na igen, én is örülök, hogy helyreállt a rend, remélem, hogy egy ideig így is marad. Bár azzal is megelégszem, ha egy-két hónapig lesz csak ilyen, és utána jó hosszú ideig messzire elkerül. ;)
Front, front, front. Én péntek óta vagyok ilyen. Tragédia, de legalább most ráfoghatom a mensire...
Szerintem ne aggódj Danó fogai miatt, próbáld meg minél többet mosni, vagy valahogy megszerettetni vele a fogmosást. Tudom, ez nem olyan egyszerű feladat. ;)