Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Köszönöm jól. Még mindig szenvedek a mensivel, de most már hamarosan elmúlik. Remélem, mert elég car.
És Veled?
Sztem is akkor már írtak volna....kiváncsi vagyok nagyon nagyon!! :D
Én is tudnék aludni!!!!!!! :(
Nálunk semmi!
Vajon mi lehet Vicáékkal?
Még semmi hír?
Aludtunk egyet :)
:DDDDDDDDDDDDD
Mizujs Petrus hogy vagy?
Látom még semmi hír...jaj de izgalmas pedig :)))
Hajrá Zalán!!!
Nah megyek, mert ha eddig nem, most bizti felkel Gréti....fúrják mellettünk a falat, vagy valamit.
Rettentően örülök, remélem nem lesz ez egész nap!:(((((((((((
Nekem is volt két sírós napom, de igazból olyan jó volt, mert nekem Gréti nagyon jó baba volt ott is!
Persze volt ott egy kismama, akinek mindig sírt a babája, és mindig nyugtatgattuk....na az nagyon rossz lett volna, ha nekem is folyton sírt volna. Mert ugye még tapasztalatlanok is voltunk.
Max annyit, hogy a túlpörgés miatt nehezebben fog elaludni, de még ez sem biztos!
Amúgy hívott Vera, hogy menjek be aláírni. Azt mondta azért nem hívtak korábban, mert már nincs meg a telefonszámom és csak Irén tuta nagy nehezen előkeríteni! Jó duma!
Az tényleg szuper, amikor megszületnek!
Na, de én a kórházat nem kívánom a hátam közepére sem. Nagyon-nagyon rossz volt az az időszak!!
Én is egész nap erre gondolok.
Akkor nagyon-nagyon fájt, de most szívesen visszamennék 8 hónapot és az összes fájdalom ellenére újracsinálnám.
Én is bőgök, mint Te :)
Hát igen, rendes kis krapek!
Mikor minden készen állt és az anyuci is letudta a vizsgáját, akkor gondolt egyet és elindult kifelé!
Én annyira szeretnék most a helyükben lenni, olyan jó lehet most nekik. Annyira jó volt megszülni Grétit.:)))
Hát nem sok időt hagyott Zalán pihenni Vicának az államvizsga utám. És nem régen lett kész a Zazi-birodalom is, tudta ez a kisember, hogy mikor kell elindulni.
Dani pakol?
Figyu, Gréti még nem ébredt fel, így lehet csak délben tudok indulni, nem baj?
De sietek!
Nálunk car idő van, de ettől még jó a kedvem, mert Vica hamarosan babázni fog!
Mellesleg Dani megint alakít!