Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
én nem örülök a hónak :(
a tavaszt várom
:)) Jól tette! Stramm babácskátok lesz és kibírja, hogy anyucija államvizsgázzon! :))
Szurkolok nagyon!!!!
Jó reggelt!
Grétinek boldog félévforfordulót!
Vettem tegnap egy gofrisütőt :)
Elég jó éjszakánk volt, már nem sírt fel, csak szopizni kelt fel.
Szívesen.
Örülök, hogy ízlett.:)
Sziasztok.
Petra,fel a fejjel!!!
Petra nyugi!!!!!
Nem ér annyit az egész, hogy idegileg tönkremenj!!!
Pihenj egy kicsit, majd tanulsz kicsit később.
Vicus, üdv i(o)tthon!!! Sejtettem én, hogy a szopival van probléma. Remélem, hogy rendeződik a helyzet.
Zalán baba gyönyörű, és tényleg rengeteget változott egy hét alatt.
Sziasztok!
Hát elég fos volt ez a napom is, mint ahogy a legtöbb délelőttöm az. Nem részletezem, a naplómban bent van minden. Örülök, hogy legalább Ti lelkesedtek a pozitív tesztemért, mert nekem annyi minden van a fejemben, hogy ez valahogy most nagyon távolinak tűnik...
Szia!
Igen, szerencsére jó helyem van! Szeretem a munkámat és engem is szeretnek, elismernek. Tudom, hogy számítanak rám és várnak vissza, így próbáltuk úgy csinálni hogy a lehető legkevesebb "fájdalommal" járjon mindkettőnknek. Bírom magam, így semmi nem indokolja hogy otthon legyek és addig is tudok segíteni a kollégámnak meg az utódomnak.
Ja és bizony, hogy két csíkos hcg-tesztet fogtok mutogatni itten mielőtt még elmegyek szülni!!! ;)
Sziasztok!
Vicus örülök hogy otthon vagytok! :))
Pihengess aztán majd írj még nekünk rólatok :)
Zazi nagyon nagyon édes a képen, tényleg kis pufi pofis!!! :DD
Szia menyó nem semmi vagy hogy ilyen sokáig dolgozol, biztos szeretnek és jó helyed van..nemsokára eljöna te időd, remélem addigra mi már Petrussal tesztelünk egy egy kétcsíkosat!