Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Ó, szegény. Én nem is emlékszem, hogy milyen volt a vérzésem a gyógyszer előtt, olyan régen volt már. Az viszont érdekes, hogy a gyógyszer óta elég rövid a mensi, és az utolsó napokban szinte semmi sincsen már.
Viszont most fogalmam sincsen, hogy mikor volt/van/lesz pé-m. Pedig azt hittem, hogy újra 28 napos leszek...
:)
Én meg teljesen külön mindenkitől!
Úgy tudom,hogy a tápszeresek előbb elkezdhetik.
Szerintem mindenki máshogyan csinálja.Én szerintem megvárom,hogy Szonja 4 hónapos legyen.
Sajnos gyógyszer nélkül sokáig vérzek és nagyon.Ezért kezdtem el szedni régen.Sajna muszáj leszek megint azt szedni már csak ez miatt.
Csak a hozzátáplálás miatt kérdeztem. Ilyen esetben mikor kell elkezdeni? Előbb, mint a csak anyatejes babáknál?
Örülök. :) Huh, ez a védekezés tényleg nehéz kérdés. Én soha többet nem szeretnék gyógyszert szedni.
Van még,de már nem valami sok.Egyre kevesebb.Már nem izgat,beletörődtem!
Hát a hangulatom nem valami rózsás,de azért már jobb.Hasam nem fáj,a sebem sem érzékeny már.A ciklusom pedig beállt úgy néz ki!
Gondolkozhatok megint a védekezésen!A gumit utálom,gyógyszert szedni megint nincs sok kedvem,pedig az lesz szerintem.
Tényleg, hogy álltok most a kajcsival? Van még egyáltalán tejed?
És Te hogy vagy? Hasfájás? Vérzés?
:))))
Ma nem foglalkoztam vele annyira.Szonja kitöltötte az időmet.
Oké,drukkolok!
Ne is mond,ma megettem egy zacskó győri édes kekszet!:(
Áááááááá, sajnos nem vagyok ügyi, tényleg nem haladok valami jól. Ráadásul már teljesen le vagyok zsibbadva a mozgásszegény életmódtól.
Jaj, holnap nagyon drukkoljatok, megkapom a diplomamunkám értékelését.
Szia!
De ügyi vagy!Ne izgulj,tuti lesz a siker!!!
Menyó, Te meg pihenj, ne keményedj!
Puszmok, sajnálom, ami történt anyósoddal.
Sziasztok!
Egész nap tanultam, legalábbis úgy tettem... Rengeteg van még hátra,és minden nap úgy hagyom abba, hogy másnak belehúzok. Rettenetes. És elkezdtem parázni, ami nagyon nem jó.