Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
3000Ft, de ha ott maradsz 15.30-ig, akkor visszaadnak 1500 Ft-ot!
Kettőnknek így megéri! remélem eladok mindent és kitermelem a nyereséget.
Amúgy vásárolni is akarok, kellenek a 92-es nyári cuccok!
Amíg kis adagokat ivott nem hígítottam, de később, mikor már lement a napi 200 ml is, akkor már vízzel hígítottam, hogy több legyen! :)
És nem bántsa a pocakot.
A rucik ára nem is volt sok!
Amiket most nem tudsz ráadni Benire jó lesz a kistesónak! :)
Mi az almavélel kezdtük. Hipp-est vettem Daninak.
Óvatos voltam, mert első nap csak 3 kiskanállal adtam 2 etetés közt, de másnap már 30 ml-t tettem cumisüvegbe és úgy adtam.
3. napon már 2x kapott 30 ml-t, 4. napon már 2x 50 ml-t. Ez így ment pár napig, majd később már nem csak almalevet adtam egy nap, hanem teát is, de almából megvolt minden nap a 100 ml.
Anyukák,írjátok már le légyszi,hogy Ti hogyan kezdtétek el adni a gyümiket,főzelékeket a piciknek.
Olyan izgatott vagyok és tök bénának érzem magam!!!:(
Mi sem jártunk szülésfelkészítőre.
Én nem is éreztem a vajúdás alatt a hiányát!
Köszönjük egészségileg jól vagyunk, de a hisztikkel hadilábon állunk! Nem tudom mi lehet, de Dani rengeteget hisztizik! :(
Babaexpo, rendeltem asztaljegyet. Megyünk Csillával árulni! A Tv nem jön be, remélem itt eladunk mindent. Már viszem a téli garnitúránkat is. Jövő télen már úgysem lesz jó az overál, a téli dzsekik, vastag nadrágok!
Sziasztok.
Puszmok,de jó,hogy itt vagy!
Menyó,nagyon jók a rucik!
Mi nem is voltunk ilyen felkészítőn.
Regisztráltam a felicitasra,köszi csajok.
Olyan csúnya ködös idő van nálunk!:(
:)) Ösztönből, aha! :)))
Egyébként is megvan beszélve Benivel, hogy mikor fog születni, szóval tényleg belefér! :))
Petrus én is tudnék..hidd el.........meg hogy szoktam osztani ezerrel...dehát ez van, remélem másban kárpótól az élet!!!!!!!!! :DDDDDDD
Én is szeretnék már vásárolgatni....(pirul)
Menyó, nagyon cuckik a ruhácskák. Én is szeretnék már ilyeneket vásárolni. Bár Laci szerint lányunk lesz (vagyis neki lánya lesz), így majd megörököljük Lucus cuccait, és alig kell venni valamit.
Puszmok, nagyon drukkolok! A hitelre pedig nem mondok semmit...pedig tudnék.
Szia Perfi!
Mizu Veletek? Mentek akkor az expora árulni??
Köszi. Kicsit kevesebb, mint 10 eFt volt, mert ez a csomag ment oda-vissza. :( És ugye a visszavitel meg az újrafeladás díjját is ki kellett fizessük. De szerintem megérte.
Szia Menyó!
Hát igen nem kevés gond volt..megoldodótt persze kellett nyelnem párat és a hitelt is mi vesszük fel...ne mondjatok semmit..lehet életem legnagyobb hibája de Joc anyukája...de annyira felelőtlen és 53 éves hihetetlen!!!
Meglestem a rucikat jaj nagyon édesek olyan picik :DDD Csak bent akar még maradni beni és időben elsztek még a felkészítővel hidd el!
Nagyon rohan az idő!!! :)
Van a rucik közt olyan, mailyen Daninak is van! :)
Nézegettem és sajnos lesz olyan édes kis kabát, amit az időjárás miatt nem fogsz tudni Benire adni! :(
Szió!
Örülök, hogy jelentkeztél, annak meg még jobban, hogy eljött a Ti időtök!!! Nagyon-nagyon drukkolok! Meglásd kismami leszel ebben a hónapban!!!
Anyós hitelével mi a helyzet? Tudom, volt prücök, tudtál vmit intézni??
Sziasztok!
Menyó, nagyon édesek a kicsi ruhák!! Mennyiért sikerült megszerezned ezt a sok mindent?
Tüncike, Március 22-én Babaexpo!!!
Képzeljétek! Feri szólt, hogy egy kolléganője - aki egy héttel későbbre van kiírva, mint én - holnap megy szülésfelkészítőre. Mi meg nem kaptunk semmilyen értesítést. Beszéltem hát a Klinikával és azt mondják, hogy a szülés előtti utolsó 4 hétre időzítik mindig a felkészítést az együttszülésre. Így mi a március 18-án induló csoportba vagyunk beosztva! Bakker! És ha hamarabb akar a gyerkőcöm megszületni akkor lemaradok??
Egyébként holnap vmi relaxációs tanfolyam lesz, amiból 6-8 alkalommal kéne menni, hogy a szülésnél a kismama tudja alkalmazni a dolgokat. Ezt is heti egy alkalommal tartják és holnap kezdik, tutira nem férne bele az időmbe.