Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Puszmok, nagyon drukkolok Nektek! Remélem, hogy minden rendben volt, és már "csak" este kell belehúznotok. Hajrá!
Tünci, remélem, hogy csak a foga miatt lázas Gréti, és nem valami fránya betegség okozza.
Vicus,láttam a wiwen az új képeket Zalánról. Milyen édes kis pufi-pofi.:)
Sziasztok!
Szonjának boldog hófordulót!
Na, akkor megpróbálom megint! Csak lehet, hogy a kiskrapek közben felébred.:)
Szóval:
Puszmok, én is nagyon drukkoltam Neked! Remélem, a kiskatonák célba találnak!!!
Tünci, Grétinek jobbulást! Remélem, hogy "csak" a foga miatt volt lázas!
Menyó, nem semmi, hogy lassan Beni is megszületik! Minden készen áll már a fogadására?
Perfi, nagyon kreatívak vagytok fürdetés terén!:))))
Nálunk eddig majdnem mindig sírással zajlott a fürcsi, habár mostanában mintha kezdene megbarátkozni vele.
Edis, hogy vagytok kettecskén? Lelkileg már összeszedted magad valamennyire?
Bebe, kitartást a kiságyba szoktatáshoz! Nálunk is ez a téma, tudom miről beszélsz. A te példádból okolva úgy látom, jobban teszük, ha most leszünk kemények és kitartóak, mert később még nehezebb lesz!
Eddig mindig sikerült a kiságyban altatni, néha több, néha kevesebb sírással, de olyan is volt, hogy nem sírt.
A cumi néha kell, néha nem...érdekes.
Ma délután egyedül vagyok, mert Krisz dolgozik. Nem szeretek egyedül lenni főleg ilyenkor, mert ez az időszak kritikus a sírás szempontjából. Ráadásul a fürdést is önállóan kell megoldanom.
Szerencsére szerdán lejön a sógornőm és itt lesz hétvégéig, nem fogok unatkozni, nem marad minden rám.
Meg ezentúl Krisz is itthon lesz minden hétvégén, aminek nagyon örülök!!! Megszűnt nálunk a 4 műszak, ezután 3-ba járnak! Ez sokkal jobb lesz!
Nagyjából sikerült leírnom, amit az előbb akartam!
Dühös vagyok!!!
Az előbb írtam egy hosszú hozzászólást, erre eltűnt!:(
köszi :)
szükségem lesz jó sok energy-re!!!!!!!!
Tünci: mindenképp mutasd meg dokinak Grétit. Sajnos volt tapasztalatom elég sok ezen a télen, hogy a lázon kívül semmi más tünet nem volt, aztán kiderült, hogy mandulagyulladása van.
Nem mondom, hogy nem lehet a fogától, de én nem szeretem arra fogni. :(
Akkor a jövőhéten minden energiánkat nektek küldjük, hogy mire Nóri apu hazajön egy kiságyban alvó angyalkát találjon! ;)
A hajmosási sikerhez grat, biztos előbb-utóbb megszokja a csajszi.
Dehogynem, próbálkozok!!! Eddig még nem túl nagy sikerrel. Apa jövőhéten megy Pestre suliba, majd akkor intenzívebben ráállok, mert akkor Őt nem zavarjuk a sokszori sírással.
Hajmosást jelentem elvégeztem, kicsit nagyobb sikerrel, mint szombaton, de én nyertem!!!
Sziasztok!
Szonjusnak boldog hófordulót!
Jó reggelt!
Puszmok az esti beírásodat már nem láttam, de annyira foglalkoztatott mi van, hogy Veled álmodtam. És pont ezt: ma reggel felhívtalak és mondtad már bent fekszel mindjárt következik az inszem. :) Nagyon drukkolok!!!
Sziasztok!
Aludt a lány egész éjjel, igaz, hogy éjfélig 2x keservesen felsírt. Mgint forró volt a fejecskéje, így adtam neki Nurofent, most már nem nagyon meleg.
jajj, szegény Gréti.
Remélem hamar kibújik az a 4 fogacska. Olyan szörnyű ez, inkább nekünk fájna, mint nekik.
Puszmok, akkor ma is megy a drukk!
Én sajna nem nagyon pihiztem. Gréti éjjel lázas volt, és nappal sem ment le 37,5 alá. Nagyon sokat sír, bágyadt Sajnos györik a felső fogak. Úgy látom egyszerre 4 van nagyon bepirosodva neki.
Szerintem a mostani éjszaka sem lesz jobb, mivel úgy tettem le aludni, hogy 37,7 volt a hője.
A szívem szakad meg miatta. Annyira szeretném hogy nekem fájjon, és ne neki.:((((((((
Holnap reggelre tolódott el....szépen vártunk még had nőjön, tüszőrepi tegnap este volt szuriban..reggel megyünk :)
Köszönöm!!!
Szép estét mindenkinek!
Köszönöm a drukkokat lányok!!!
Nagyon nagyon várjuk már :) minden rendben lesz majd jelentkezem pusszantás nektek!
Mindenki pihizik.
Talán majd holnap. Hétköznap lesz, akkor jobban pörög itt az élet.
Nem volt forgalom ma...
Puszmok nagyon várlak, hogy írjál!!! Drukkolok!!!