Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Na igen. Nagyon kicsin múlt, mert anyu éppen engem fürdetett, apu meg telefonált.
Ez remek!! Akkor egy picit Te is tudtál végre pihenni.
Nóra is csak 35 percet aludt délután, ki is dőlt este, de egyszer azért mégis felkelt. Pedig kétlem, hogy éhes volt.
Csak nehogy visszafelé fejlődjön ma!
húú szegény. még jó, hogy nem lett semmi baj.
Nah,kíváncsi vagyok meddig lesz ez így!
Szerintem tegnap nagyon elfáradhatott mert nem aludt egész délután és estére már nagyon fáradt volt!
Hason feküdt, hatalmasatt bukott, de a fejét még nem tudta emelni és megtartani, mert nagyon kicsi volt. Hát így.
Húha, fejlődik a lány. :)
Irígy vagyok :(((
Bár lassan pislákol a remény nálunk is, már nem szopizik egy este 5-6x, csak max. 1x.
Biztos az is nagyon szörnyű lehetett!!!:(
Azt nem mondtam, hogy nem csináltuk :)))
Az volt!
Képzeljétek,ilyen jó éjszakánk még nem volt!Szonja este fél 10-tól reggel fél 6-ig nem kérte a cumiját!Egyszer sem kellett felkelnem hozzá az ágyból,olyan jó volt!!!!
Szóval ahelyett, hogy csinálnátok, egyszerre álmodtok róla. ;)
Edis pár napos korában fulladt meg majdnem...
Ez jó!Már én is voltam így!:))))
Az nagyon szörnyű lehetett :(((
Naggggyon jóóó!Helyes!:)))
Akkor kösd fel a gatyát :)
Én álmomban egész éjjel szerelmeskedtem. Kimerítő volt :))) Apa meg azt álmodta, hogy én ugyan szerelmeskedtem, csak éppen nem vele.
Biztos rossz lehetett látni.
Én például ha csuklik Szonja nem adok neki semmit,mert öcsém akkor nyelte be a nyelvét mikor csuklott és anyu adott neki egy korty vizet.
Szörnyű volt látni,ahogy fuldoklik,rángatózik,lilul...nem is folytatom még mindig előttem van!:(
Már annyira kíváncsi vagyok a Benó-birodalomra :)))
Ó, ez még csak a bemelegítés volt. :) Mivel nálam egy héten át bármi történhet, legkorábban jövő vasárnap lankadhatunk.
Egyre jobban! :) Ma kivasalom az ágyneműt és berakjuk a helyére a kiságyat. A dekorokat készítem, ha lesz eredménye fotózom és felrakom.
További ajánlott fórumok: