Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Puszmok, BOLDOG SZÜLINAPOT!
Csudajó ez a szülinap!
Gratulálok még egyszer!!! :)))
Menyó,hogy vagy mostanság?Bírod még?
Jobban vagy?Nóra?
Jól alszik éjszaka?
Nagyon szívesen, örülök, hogy fel tudod használni.
Bebe,köszönöm szépen,most kaptam meg a leveledet!:)
Á, szerintem engem azért kevésbé. :))) Tudom, tudom. Én nagyon kinéztem magamnak ezt a hónapot. Ha pedig mégsem most, akkor van még hónap bőven.
Igen holnap délelőtt megyek, vérvételre megnézi a doki a hcg szintet, hogy minden okés-e.
Puszmok, holnap doki? Vagy mikor is mész? Vagy holnap vérvétel?
Hát nem kellett kevesebbet fizetnem :((((
Köszönöm Petrus kb annyira mellbevághatott mint minket hidd el :) és nem maradsz egyedül mert követni fogsz! :)
Köszönöm Edis!
Drága Puszmok!
Nagyon Boldog születésnapot!!!!!!!! Örülök Nektek nagyon!
És a férjed, tündéri! Olyan megható, hogy sírt.
Végül is lehet, hogy megsajnálnak, és kevesebbet kell majd fizetned. ;)))
Hű, azért ennyit nem szívesen várnék.
Micsoda???????????? Haragudni?????????? Ne viccelj már! Bevallom, hogy először mellbevágott a hír, annak ellenére, hogy számítottam rá, de nem azért, mert Nektek sikerült, hanem azért, mert furcsa, hogy itt maradtam "egyedül". Ez tartott kábé egy órán át, azóta meg csak örülök. :))
Jobbulást neked!
Igen lányok volt izgalom, csak egyedül ugye...nem mertem megnéznia tesztet kb 5 percet ültem fölötte :) dehát olyan jó érzés!!!
Petrus szívből kívánok hogy neked is sikerüljön minél előbb hogy együtt ünnepelhessünk!
Menyó kérhetek majd segítséget a meforallal kapcsolatosan? Meddig szedted? Köszönöm!
Hát potyog a könnyem, mint a Niagara, rajtam így szokott kijönni a megfázás. De csak a jobb szememen, úgy nézek ki, mint akinek behúztak. Pedig menni kell a postára csekkeket befizetni.
Képzeljétek,tegnap egy régi ismerőssel találkoztam és 12!!! év után jött nekik össze az első baba.Természetes úton!
Nem semmi!
Dettó,én is egész este Puszmokra gondoltam!:)))
Este elalvás előtt is Puszmok Te jutottál eszembe, hogy milyen izgatott lehetsz :) Én a tesztelés reggelén már 4-kor felkeltem, kilopóztam, de mire végeztem a pisiléssel, már Apa is a konyhában volt. Néztük a csíkot, utána egymás nyakába ugrottunk és sírtam, szerintem Apa is. Milyen jó lesz holnap, ha hazaér férjed. Mostmár tessék nagyon-nagyon vigyázni magatokra!!!!!
Nagyon szépen köszönöm lányok....
Annyira hihetetlen ám hogy tényleg nekem gratuláltok :)))))
Petrus remélem nem haragszol rám.... :(
Jajj Puszmok, annyira örülök!!!
Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot!
Ez biztos örökre emlékezetes születésnap lesz :)))
Sziasztok.
Puszmok!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!
Ennél csodásabb ajándékot nem is kaphattál volna!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!:)))))
Petra,Neked pedig drukkolok!!!!!!!
:) igen hazudnék ha a azt mondanám elhiszem, de kezdem feldolgozni azért 3 év 3 év.....párom Olaszba van de tudta hogy ma tezstelek és felhívtam nagyon sírt....majd megint felhívtam pár perc múlva akkor is sírt azt mondta szeretne most átölelni, de holnap bepótolja :)))))))))
Férjurad hogy éli meg? Bizti majd kiugrik a bőréből!
:) -már ebből a jelből gondoltam, hog mit fogok látni a naplódban.
Gratulálok, most már tuti a baba. De még bizti nem hiszed el igaz?:)
Köszönöm Petra!
Igen mostmár biztosabb a dolog!
Vizuáld ilyet várok tőled is!!!! :)
További ajánlott fórumok: