T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy? (tudásbázis)
Köszi a választ.
Bár a T-mobile-t 1.000 ft-ért kapnám havonta, a Pannonért pedig 6.000 ft-ot fizetek, de nem biztos, hogy változtatni fogok. Elég sok rosszat hallottam róla.
Nekem van E-mail címem, de mivel nem használom egyáltalán, nem tudom. Utána kell néznem a szerződésen. Azt hiszem igen: ....@t-mobole.hu
A forgalomszámlálást én nem tudom törölni. Központilag törlik nálam, s ez nagyon bosszant engem.:(((
Szia!
Nekem nincs hozzá e-mail címem. Elvileg telepített szoftvernek kellene lennie. Legalábbis tesómnál így van. Amikor először használod ezt a kis akármit :), akkor telepíti magát. Se cd, se semmi. Ebben viszont nincs benne az adatforgalomszámláló. Van benne sms központ, és ennyi. Szerencse, hogy "csak" egy éves hűségnyilatkozattal vettem, soha a büdös életben többet nem szerződök a t-mobile-al. Nagyon elegem van ebből az állandó ledobálósdiból...
Sziasztok!
Nekem a pannonnál van 5 gigás netem, semmi problémám nincs vele. Nagy ritkán előfordul, hogy ledob, ha hosszú órákig inaktív, de tényleg nagyon ritkán.
Most gondolkodtam rajta, hogy a T-mobilhoz megyek át, mer nekem 2 giga is bőven elég lenne, azt pedig havi 1.000 ft-ért kapnám. De most elgondolkodtam.
Egykébként mi az e-mail címetek a kukac után, -t-mobile.hu?
Ja, és a forgalomszámlálás, azt nem a telepített szoftvernek kellene csinálnia? Legalábbis nekem így van és én tudom nullázni.
Szia! Akkor is gond lenne, ha "csak" a pin-kódot kérné, de mégsem ekkora. Mert ha a pin kódot kéri, akkor az azt jelenti, hogy a gép újraindítása nélkül lehet csatlakozni megint. De nálam még ez sincs. Gép kikapcs, majd újracsatlakozás... :(
Borítod velem az asztalt? :)
Jó éjt neked is!
Igyál egy pohár tejet és nyugodj meg!☺
Várjuk, hogy mit intéztél!
Jó éjt, szép álmokat!
Az biztos, hogy nem hagyom annyiban a dolgot! Kezd tele lenni a hócipőm a t-mobile-al. Tesómat meg anyukámat napokig nem tudtam elérni, mert a Kékszalag versenyzőinek hajóin nemtom milyen készülékek voltak, emiatt a szolgáltatás teljes mértékben szünetelt Tihanyban!!! Se bejövő hívást nem tudtak fogadni, se telefonálni nem tudtak napokig! Azért majdnem 6ezer ft-ért többet várnék ám!
Köszi a hozzászólást, holnap (vagyis ma) megírom, hogy mit reagáltak, szerintem most lefekszem, mert nagyon felhúztam magam...
Jó éjt! (szétkapcsolás menteset!) :))
Értem már!
Most az a lényeg, hogy próbálj megnyugodni! Holnap, ha borítottál, sokkal többet fogsz tudni.
Ja: s nem árt akkor majd közölnöd velük, hogy ennyi pénzért jó lenne, ha tisztességes szolgáltatást adnának, vagy a sok szétkapcsolás miatt csökkentség az áradat. Ez lenne akkor méltányos tett.
Igen, ez valóban bosszantó (a jelerősség nekem is kiváló).. Jól is teszed, hogy borítasz, s kíváncsi leszek a reakciójukra.
Jó a tesódnak, így neki nem kell paráznia, hogy túllépi az 5 gigát!
Én is így jártam, kölcsönadtam a gépemet tesómnak egy éjszakára, akkor küldtek sms-t, h a felét meghaladtam. Tesóm elfelejtett szólni. Legközelebb akkor írtak, mikor már meghaladtam!!! Csak egyet nem értek. A másik tesómnak is mobilnet van, ugyanennél a szolgáltatónál, ugyanígy 5 gigás. Neki számolja az adatforgalmat...
De ez a szétkapcsolósdi kiváló jelerősségnél több a soknál... Ráadásul ilyen sűrűn...
A szolgáltatót felkerested már? Ugyanis ez túl nagy gond ahhoz, hogy szó nélkül lehessen hagyni.
Nekem kisebb dolognál "pöccent be" pici agyam!:(( Mindig nullázzák a forgalmam, s nem tudom követni, hol tartok. Jó, jó, hogy a felénél kapok egy SMS-t, hogy mi van, de utána már csak akkor, mikor elértem az 5 gigát. Nem is reagáltak a panaszomra. Sőt! Azóta szinte hetente törlik!:(((
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Ki elégedett az alakjával?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Te elégedett vagy az életeddel?
- T-mobile stick internet - outlook beállítások help?
- Web'n'walk GI0225 T-mobile 2008as stick...Win7-re honnan szedjem le a szoftvert hozzá?