Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Hmm...:(
És tulajdonképpen a szerencsétlen Orson miatt. Mert ha ő nem tántorog elé, akkor hívja a rendőröket, és a szőke görénynek annyi, nem neki.
Kíváncsi vagyok, Orson hogy számol el a lelkiismeretével?! Vagy hogy kiderül-e, hogy miatta volt a baleset?
Amúgy jól helyben hagyta a mami.:D És nem éppen olyan a sérülés, amit ki tud magyarázni, vagy eltitkolni.
A fojtogatásnál én is azt hittem, hogy kinyírja Edie-t. Mondjuk nem is tudom, hogy gondolta, hogy mi lesz ezek után? Azt hitte, Edie nem szól majd senkinek, hogy a férje egy pszichopata, és többek közt őt, és Mike-ot is ki akarta nyiffantani?
Ja, Orson már túl pozitív volt a sorozatba, muszáj egy kis negatív cselekményt beleszőni.
Tetszett ahogy Carlos a sarkára állt, és Linette utsó beszólása "vidd a mütyürkéidet" :))
Szerintem meghalt Eddie.
Mert olvastam régebben, hogy a színésznő ki akar szállni a sorozatból, és így fogják akkor kiírni hogy meghal.
Annak a hülye Orsonnak is akkor kell az utcán botorkálnia.
Először azt hittem hogy Dave megfojtja Eddi-t, annyira elkapta a nyakát.
De Gabi megint alakított, jó szövege volt már megint :)
Hát, az igaz, hogy belém még nem vágott magasfesz. áram, de szerintem egy darabig mozognék utána én is.:D :S
Szerintem sajna meg fog halni. Ha be is viszik még kórházba, nem hinném, hogy "feltámad".:(
Most akkor meghalt Edie, vagy mi?
Igen, én is azt olvastam, hogy baleset, aztán kiszáll a kocsiból és az áram öli meg valahogy.
Hát nem tudom...eléggé hulla kinézete volt. :D :(
Én hallottam anno, hogy autó+áram kombi öli meg. Ha mondjuk kórházba is viszik, szerintem nem sokáig húzza.
Na gondoltam hogy Eddie ebben a részben hal meg.
És régebben írták hogy autóbalesetben.
Először arra gondoltam hogy Dave után megy az erdőbe.
Sziasztok! Hát ha álmos voltam az elején, a végén olyan izgalmas lett, hogy éber lettem...
Gabi megint nem volt semmi :)))
Sziasztok lányok!
Hát, a cigiszünet nekem is megvolt, még a House előtt, aztán olyan szépen elaludtam megint, ahogy kell:) De előtte még bekapcsoltam a videót. Ma mindenképpen megnézem:)
Edie egyébként nem most fog meghalni, hanem később, olvastam egy rajongói oldalon
Na, benyomok egy jelzést, aztán kikapcsolom a gépet.
Szóval:
KAKUKK-KAKUKK!!! HU-HÚ-HU!!! :)
Már csak a reklám.
Hát, nagyon nyomult, hogy menjen el ő is.
Mindjárt kiderül.:)
Hát mi ezt még nem tudjuk! Izgulva várjuk.
Na, én már most felhergeltem magam a szőke pöcsön...:D
Már én is várom, hogy kezdődjön :))
Ugye Ede-t kifogják írni a sorozatból és meghal ha jól tudom. MOst fog meghalni mikor az erdőben lesznek kempingezni? Vagy mikor?
De addig is, szemzugokat kitámasztani!!! :)
Remélem fent tudok lenni addig, fárasztó napom volt!
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.