Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Abbahagytam már végre a másik sorozatom lesését, most már ideje ráhangolódni a Szülikre :P
keresek vmi nasit, meg innivalót...aztán várok&várok :)
Az biztos, hogy nem unatkoztunk.:)
Én is benne vagyok a közös pisilésben, ivásban.:DD Na de én a start előtt már kikapcsolom a gépet.
Most mi lesz?:D
Oké...veletek tartok :D
Ki jön még? :D
A szemcsés képről jut eszembe: mikor 1hónapig kórházban voltam, a szobatársakkal mindig néztük a SzF-et.
4személyes szoba volt, minden 2ágy felett 1tv. Igen ám, de az én felemen nem volt jó a tv. A másik oldalon meg jó volt, csak hang nem volt.
Anyuval behozattam a kis miniatűr "tábori" hordozhatós antennás tv-t. Azon semmi nem látszott, de hang volt.
Szóval belőttük a csatornát, a nagy tv-n ment a kép, a kicsiről a hang.:) Persze az antennát ugyanolyan szögben kellett tartani végig.:D
Jól elszórakoztunk mindig.:)
Általában én is ágyból nézem...és néha velem is előfordul, hogy a reklámon elálmosodok :D
Nah még 3/4 óra :D
Nekem a szünetben van a holtpontom.:)
Mivel ugye az ágyból nézem, amíg megy, leköt, figyelek. Aztán a reklámon elunom magam, rámtör az álmosság.
Na olyankor kimegyek pisilni, iszok...
A szemcsésség elmúlt, most már nálam is okés.
Hogy megint eltelt egy héééét....
Hány rész lesz még ebből az évadból?
Csak úgy szólok előre...;)
Szerintem Edie úgy gondolta, hogy hátha mégse igaz, vagy kimagyarázza, vagy...
Mondjuk felhívhatta volna, és úgy is reménykedhetett volna magában. De végül is mindegy. Mindkettőnek u.a. lett volna a vége.
Edie-t nem értettem, én tuti nem smst írtam volna, hanem felhívtam volna őt is, meg Mike-kot is. Nameg talán a zsarukat is.
Ehelyett egy gyere haza smst dobott neki, és egyedül bepiálva várta otthon.
Még az is lehet, hogy a nyakán látszani fog a folytogatás, és Orson sebeiből arra következtetnek, hogy veszekedtek.
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.