Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetés)
Hát, én végig tudtam, hogy hiába hibbant, azért mindig lehetett rá számítani, "ember volt".
Volt pár rész, ahol ez kiderült már.
Mondjuk nem arra gondoltam, hogy a "mindenki pasiját elszedem" részeit mutassák, de volt egy csomó vicces, mégse hülye k.rvás szereplése.
Ez kicsit uncsi volt így.
Hogy miért szállt ki a sorozatból, nem tudom. Semmi infót nem találtam róla, hogy elküldték, vagy ő akart menni...
Nekem tetszett!Sztem külön jó volt,hogy megmutatták,hogy Edie tud kedves és jófej is lenni:)Így meg,hogy szinte a filmben végig az volt....nekem nagyon bejött:)Kellett egy ilyen rész is...örülhet,mert tényleg róla szólt egy rész:)Ez mindig is nagy vágya lehetett.
Amúgy nem tudjátok,hogy miért akart kiszállni a sorozatból?
Pisi megvolt,pia megvolt,gondoltam is rátok és nevettem is magamban amikor csurgattam:D
Hát, lányok, nekem pisi-cigi egyben volt (pontosabban egymás után), de én jelentem, már megint felvettem a tegnapit.
úgyhogy ma nézem meg.
Én már úgy látszik, újat nem tudok írni csütörtökönként:)
Most olvastam el az esti hszeket :) Itt vigyorgok az irodában, biztos hülyének néznek :)
Ha hiszitek ha nem, én is ittam, és 2x is kint voltam pisilni. Houson elaludtam, azt hittem az SZF is lement, aztán látom hogy épp akkor kezdődik. Hát, azért van érzékem, mikor kell felébredni :)
Amúgy ez a rész nekem sem igazán jött be, ahogy a fiának vitték azt a csuprot...hát.
Amúgy jelentem Lányok, a szünetben kimentem, de csak kezet mostam a narancs miatt.:)
Még jó, hogy nálam a fürdő+wc egyben van. Mi lett volna, ha a wc-ben kell kezet mosnom??!:DD
Hát, nekem sem annyira.
Megcsinálhatták volna kicsit viccesebbre is. Persze, tudom, hogy ez egy búcsúzás volt, na de Edie pont egy tök vicces nőci volt, sok hülyeséggel. Nem hiszem, hogy most kellett volna bemutatni a jótetteit.
A végére azért sikerült megbőgetnie.:) :S
Háááát, ez a tegnapi rész nem annyira tetszett. Sőt, egyáltalán nem az igazi volt.
Remélem a következő jobb lesz.
Kezdőőőőődik, kezdőőődik :D
Jóéjt mindenkinek! :D
Lesz bizony:) én már most röhögök :DD
Hiába lesz szomorú rész, de vigyorex lesz bőven :P
Pár perc... Yeahhh :P
Ebből lesz ám a röhögés...:D Elképzelem magunkat, ahogy csak úgy állunk a wc mellett.:DD
Minnnyááááááá kezdőőődik!!!:)
Így van.:))
Hát, én már 7óta hurcolom a narancsomat, de az evésig még nem jutottam el. Aztán 9körül gondoltam, már megvárom vele a Feleségeket.:)
Az mindegy, csak ki kell menni a wc-re, és a másikra gondolni.:DDD
Sajna kakaó és gyümölcs függő vagyok, így már edzett lettem a témában.:)
Na ja. Ökör iszik magában, úgyhogy legalább gondoljunk arra, hogy van más ökör is rajtunk kívül.:DD
Nekem már itt figyel a narancsom, alig várja, hogy megpucoljam. A kakaót is megcsináltam, szóval féktelen bulinak nézek elébe...:DD
Azért benyomok egy kis
KAKUKK-KAKUKK!!! HU-HÚ-HU-HU-HÚ-HU!!!-t
Nehogy már elmaradjon.:)
Még 20perc.
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.