Szülés 100ezres nagyságú hálapénz nélkül....vajon lehetséges ez ma? (beszélgetés)
Én most szültem 5 hónapja.Már a 12. héten megmondta,hogy nála 70000 ft a szülés,mert ő mint kft éjjel nappal,hétvégén ünnepnap elérhető és ott lesz,ha hívom.Én nagyon szeretem a dokimat,rendes és mindent elmondhatok neki.
Egyébként érdekes kérdés,hogy akkor mire tették le a Hippokrateszi esküt az orvosok?(bocs ha nem írtam helyesen)
Én sem fizettem volna, az tuti.
Mint már mondtam, pont annyit tud kérni, amennyit fizetnek neki.
Elvárja? Miért is? Mert van olyan hülye, aki odaadja.
Egyébként az említett összeg rengeteg. Ennyit még el sem várnak hálapénz gyanánt.
Egyik barátnőm volt konkrétan aki 60ezret adott...
És egy távolabbi ismerős aki 100ezret...
Ja és indok: nagyon meg volt vele elégedve...)
Hát erre szokta mondani Anyukám halvány mosollyal az arcán, hogy "miért ha nem fizetsz neki eleget visszateszi a gyereket?!"....kicsit nyers az igaz, de van benne valami
Mi szoktattuk rá őket...a kötelesség az kötelesség
Vagy miért is orvos az orvos? :DDD
Sziasztok!
Én még nem szültem, de egyre több rokonom illetve ismerősöm a közelmúltban szült és idén is babázni fognak jópáran, hála Istennek! :)
A véleményetek, illetve a tapasztalatotok érdekelne, hogy vajon lehetséges-e ma Magyarországon úgy szülni hogy az orvos ne várja el az 50-60-80..100 ezres hálapénzt?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?