Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Sztárban sztár (beszélgetés)
:)
technikailag Gigi tökéletes, ezt sosem vitattam
jó, hát végül is nekem is van sok ilyen énekes :P
a Dal lehetett az, egyszer együtt indultak Viktorral.
igen, régebben sem értettem
szóvá is tettem ugyanitt, de arra nem emlékszem, pontosan melyik műsorban volt benne. A Testvérével énekelt, ennyi mintha derengene
nem is értem, miért, nekem nincs bajom a hangjával. néha lenyűgöz, miket kiénekel tök könnyedén.
sztem ezt régebben is csinálta.
Gigi hangjával engem vallatni lehetne.
jó, de ezzel etetnek minket a Csisz óta, hogy ez az egyedi.
De mi lehet a szemével?
Olyan furcsán hunyorog az egyikkel rengetegszer, olyan tic-szerű dolog, de abban az egy másodpercben rémisztő a feje
fenét egyedi, ráadásul semmi ereje sincs a hangjnak így
tud ő normál hangfekvésben énekelni, és jobb is lett volna ez a dal neki, ha nem kell fejhangon lihegnie
Gigit én elviselem, Caramelt én se...
Andréban az az érdekes, h még egész elviselhető a hangja a mélyebb regiszterekben, de aztán elkezdi a vinnyogást, ami állítólag egyedi (férfiszoprán), de sztem csak simán büntet.
A legjobb talán Linda volt.
Én még nem tudom ki tetszett,de volt akik nagyon nem :)Kettőt meg nem is láttam :)
Kozma Orsiban nekem van valami nagyon ellenszenves és nem tudom megmondani, hogy mi az.
Pedig ügyes volt.
Kefír hozta Robit, de Robi már kicsit elcsépelt, sokan utánozták már, showelemnek persze jó.
Nekem sok előadás bejött. Leginkább Kozma Orsi, Király Linda, Nagy Adri, Veréb Tamás (legyen ő bárki). Jó lesz ez. De MÁZS joggal esett ki, és Kefír is gagyi volt.
olvasok én a sorok között :))
Inkább most erre nem írok semmit :)
a hangja semmi, de a mozgást jól hozta
Nagyon tetszett Veréb Tamás (?) , minden Caramel -mozdulatot, mimikai elemet hozott és a hangja is jó volt. Előtte sosem hallottam róla, nem vagyok musical-fan.
(a szerkesztő viszont biztos az, hogy ennyi musicalest összeszedett a műsorba)
Az maga volt a borzalom,szerencsére lemaradtam róla,csak annyit láttam amit közben megmutogattak :)
én ha egyet meghallok,azonnal kapcsolom le a rádiót.
most értem az értékelés részéhez, Tilla is említette Kardabeát :)
További ajánlott fórumok: