Szőke, barna, fekete? (beszélgetés)
dehogy haragszom,én sem azért írtam,hogy kötözködjek!nincs mit!
amúgy kb 17 voltam,mikor először fekete lettem,de csak mert nálam idősebb barátom volt,és én is idősebbnek akartam látszani,mellette! :DD
Nem, nem magamnak festettem be, hanem megvettem és a fodrászom festi. Ő mással dolgozik, azok között pedig nincs ilyen szép szín.
A nagy nap május 2-a volt.
Nem tudok szlovénül. Illetve sokmindent megértek, mert hónapok óta kint élek, de egyébként mi egymással angolul beszélünk.
Privi ment:)
Köszönöm szépen a pozitív véleményt, jólesik :)
Szlovéniában, Mariborban élünk, ebből következik, hogy a férjem szlovén és pechemre nem beszél magyarul.
Megnéztem a webcímet, amit adtál és úgy látom nem véletlenül húzódom egyre inkább a barna és szőke árnyalatai felé. Már nem vagyok annyira démoni, idegennek éreztem a fekete színt egy idő után. Lehet lelki okai is voltak, változott az életem is.
És az már csak ráadás volt hogy 28nak néztek:((
Szia Veronika! Örülök hogy újra fellendült a topik, már féltem hogy végül nem lesz döntés és így hagyom. Lehet a festést elhalasztom még egy hónappal nem várt kiadások miatt, tehát van időm tépelődni. Nagyon tetszik a hajszíned, küldd el nekem kérlek a nevét és számát, bár lehet nem amellett döntök, de azért jó ha tudom.
Most én terelem el ugyan a szót, de meg kell tennem, nem tudom magamban tartani hogy a pároddal milyen jól néztek ki a képeken. Titeket szerintem Isten is egymásnak teremtett. Szeretek ilyen boldog embereket látni. Hol laktok egyébként? A párod cseh?
Itt vannak minden hajszínre,a naagy naaagy igazságok!
A feketére azt írja:démoni! ...tiszta "véletlenül" az én hajam is fekete! :DDD
Szia!
Én nem merném kijelenteni, hogy a fekete nem állna jól neked. Szép arcod van, lehet hogy kiemelné a szép szemeid is! Mindezek mellett szerintem a barna sem lenne rossz, talán szőke melírral, de totál szőke semmiképp sem. Egyébként az a meglátásom, hogy a szőke nagyon divatos, és a szőke nők 60%-ának marhára nem áll jól a bőréhez. A legrosszabb az, mikor valaki fehér bőrű, de hajlamos a pirosodásra, s hozzá szőkére festeti a haját, na akkor jön a kismalac effektus:)
Ha gondolod, nézd meg a képeim, nekem egy nagyon szép csokibarna alapom van, ami napfény hatására enyhén vöröses árnyalatú. Priviben szívesen megadom a festék nevét és számát is.
További ajánlott fórumok:
- A szőke vagy a fekete hajszín a jobb
- Szőke vagy fekete? Mire buknak a pasik?
- Szőke vagyok, de a barátomnak fekete hajjal tetszek és célozgat
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Fekete hajból lehet-e középbarna hajat csinálni szőke melírral?