Szobanövényeink (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szobanövényeink
Ezt nekem mondtad? De aranyos vagy, bár még itt nem nagyon jártam :DDDD
MEGJELENT A SZOBANÖVÉNYEINK II c.cikkem is:)
Én úgy akartam, hogy egymás után legyen a két cikk, de nem igy sikeredett:(
Köszönöm,megtaláltam.Próbálkozom vele:)
Mindegy az hogy hova írod,virág,virág.
Nekem az anyu most tojás virágot adott.Még palánta,de neki volt tavaly és olyan "termése" volt,mint a tojás.Remélem nekem is lesz rajta:)
Még nem küldted ám el a linket ahová a képet feltöltötted!
Bocsi egy kicsit elkanyaarodtam, mert a sarkanyatyúka nem szobanövény, hanem kerti, de nagyon aranyos. Annyirra megörültem neki, hogy eltévesztettem a házszámot.
Én ilyen virágot még nem is láttam.Most megnéztem:)
Képzeljétek kinyíltak az első virágok a legkedvesebb növényemen a sarkantyúkán. Van gyönyörű piros, és van színkeverék. Nagyon szeretem ezt a virágot. Katinka ezt még te is termelhetnéd az erkélyeden.
Köszi, ez az, de én is csak ennyit találtam a könyveimben. Pedig mégegyszer megpróbálkozom vele, mert annyirra gyönyörű.
Vörös lándzsagyökér (Stromanthe sanguinea)
Nálunk dísznövényként tartott, ám a trópusokon erdőszéli gyomnövény. A társainál valamivel tűrőképesebb faj: 12°C-on teleltethető, az átlagosnál jobban kedveli a napfényt.
Én ennyit találtam csak róla,de lehet nem is az:(
Lányok a csórieva úgy elment nyaralni, azt sem mondta beföllegzett. Reméljük sok szép növény magjával tér meg.
Sajnos már l986-óta nem vagyok vasutas.
Csevab, te sem tudsz semmit a 68-as hozzászólásomhoz fűzni? Neked is sok virágod van?
Szia!Hívtál,hát jöttem.Mióta vagy nyugdíjas?Akkor ott találkozhattunk már,bár én nem sokat vonatozom:)
Az sem rosszabb.Ugyanúgy az utasokkal kell kinlódni.
Én meg személypénztáros voltam.
Hölgyek, segítsen nekem aki tud, kaptam egy nagyon szép levélnövényt, de sajnos nem tudtam megtartani, elpusztult, nagyon szeretnék helyette egy másikat, de félek. A növény neve Pompás dárdalevél avagy Stromanthe. A könyvekben annyi van, hogy nagyon kényes, kezdőknek nem ajánlják. Nem tud valaki valamit róla.
jut eszembe meg kell öntöznöm a hétvégére magárahagyott növényemet az irodában
Akkor szia kollegina.Mit csináltál?Én forgalmista vagyok.
Eggyáltalán nem bántottál meg, sőt. Egyébként én is vasutas voltam, kac, kac.
Bocsi ha megbántottalak.Én a sieberzről írtam volna hogy közel van az állomáshoz.Rosszul fogalmaztam.Bár mit vársz egy vasutastól?:D))
Honnan tudod, hogy közel lakom az állomáshoz?
Látszik rajtam a vonatfüst?
Igen Gödöllőn van és csomagküldő mis fenn van a neten is, de főképp növényeket árul.
Az Gödöllőn van,nem tudom hol laksz de közel az állomáshoz.Én 20 db magot 200 ft áron vettem.Érdemes szétnézni.(teszveszen)
A Sieberz az merre találtatik?
Az enyém még nem ilyen csak magonc.
Én a Sieberz-nél vettem, mert az még astraklnál is olcsóbb,bár nem mindenben.
A felhasználó neve vodamariann.Nézzetek szét nála.
Háromszor nyomtál a ment szóra:)
Miért írta ez be háromszor, ennyirre nem fontos, bocsi.
További ajánlott fórumok: