Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
Meg a zabpehely fasirthoz gyorsan hozzatennem: azert ez tenyleg nagyon reformos, kis adagot csinalj eloszor hatha nem izlik! Az alaprecept nagyon le van egyszerusitve, meg abbol az idobol amikor semmilyen allati eredetut nem ettem, tehat tojast, tejtermeket se... Fuszerezni 2felekeppen szoktam: ha hagyomanyosan magyarosan kivanjuk meg, akko so+bors+pirospaprika+voroshagyma, ha olaszosan akkor oregano+bazsalikom+so+ a viz egy reszet paradicsompurevel helyettesitem. Neha reszelek hozza sajtot avgy cukkinit, repat, igazabol mindent "elnyel" nagyon jol varialhato!
En nem tudom mit tornazzak ma, meg azert nem vagyok teljesen 100%-os, futas es ugralos torna kilove, de remelem estig osszszedem magam valamire. Alexandras tornakra visszaterve, azert eszembe jutott ketto, amit regebben szerettem, az egyik az Uj Kihivas ez eleg eros torna, rengeteg kitores es gugolas van benne es valamiert szerettem a Menni fog dvd-t is, ez konnyebb, de elvezetes!
Az en baratnoim nem fogyokuraznak, de odafigyelnek arra, hogy mozogjanak es hogy mit esznek. Igazabol en sem azt gondolom, hogy most fogyozok es mindenkivel errol kellene beszelnem, szerintem ennek termeszetesnek kell lennie, nem szabad hogy ez toltse ki minden gondolatunkat vagy hogy fuggjunk a kornyezet tamogatasatol/ reakciojatol.
K1 örülök,hogy jobban vagy,és sajnos ez is az "életünk része",néha nem undorító,h.leírtad,mi történt Veled,szerintem..
Nekem is Ti vagytok amúgy a barátnőim,nagyon motívál,h."el kell" számolni,a tornával,kajával.
Erről jut eszembe,hazafelé vettem lazacot,nyami:))
Visszatértem:))Nem szabin vagyok,hanem csak szabadnapos..Majd holnap melózok..Egyik héten 3 másik héten 4napot kell melóznom,az előbb elfelejtettem,igen pesti vagyok.Te is?
Sima francia épített zselés a körmöm,most kivételesen strasszok nélkül,mert állandóan telerakatom amúgy...Biztos ezzel kompenzálom hogy ritkán sminkelek,inkább a körmömet cicomázom:))
Megnéztem az én "wasa"utánzatomat 18kcal/szelet,és igen,ez is téglalap alakú,tuti ugyanaz akkor a kettő.
Tudtam, hogy vartal(ram).
vartad azt a napot
FONTOS!SÜRGŐS!Fordítsa le nekem légyszí valaki!:
I knew your were waiting(for me)
Waiting for that day
Köszi előre is:D
Végeztem a tornával:)1h át végigcsináltam,igaz annyira nem tettszett...Béres A.t csináltam(Felpörgetve)Ugy gondoltam minden dvdmet"átnézem".Ezzel kezdtem...Va még egy csomó...Ugyh. a következő időkben tuti nem lesz unalmas az itthoni tornám:)
Valamit kellenne csinálnom az"emberemnek",nehogy azt mondja,h.éheztetem...:)
Amúgy én is"magányos"fogyókúrázó vagyok...Régen a barátnőimmel próbáltuk közösen,de nem igazán ment együtt...Mindig volt valaki aki"bűnbe"vitte a többieket...Sokkal jobb veletek fogyizni,mert itt tényleg"hajtva"érzem magam:))
Zabpelyhes fasirtot a leheto legegyszerubbmodon csinalom: leforrazom a zabpelyhet annyi vizzel, amennyit meg fel tud szivni, befuszerezem es mar mehetnek is a sutobe. Igy kivul kerges lesz, belul puha, a parom igy szereti. Ha cifrazni akarom, akkor reszelek hozza valamlyen zoldseget is, de amugy ugyanaz az eljaras, kb 5 perc alatt a sutoben vannak.
Barnacukrot miert vettel??
Milyen dietat tartottal?
Nem hiszem, hogy elkaptam valamit, ereztem hogy a sutotokkel gaz lesz, de nem tudtam neki ellenallni... most viszont ugy erzem, hogy jo darabig ra sem tudok majd nezni, pedig meg lapul ket darab az erkelyen.
Zabpehelybol? Azt, hogy csinalod.
Vettem zabpelyhet, ugyanezt csak rozsbol, zsirtalanitott turot, pufi rizset, valami mas dietas rizsszeru dolgot, meg nem probaltam, lasagne lapokat, kukoricat, gombat, pudingot, lisztet, barnacukrot, 1 joghurtot. Nem is tudom mit vettem meg, de egy zacsiba belefertes megint otthagytam 30 eurot.:((
talán túl nagy volt a váltás a diéta és az addigi életmódom között. mindenesetre remélem ma este könnyebb lesz, mert végre a második szakaszba léptem, és több tápláló ételt is ehetek, és nincs megszabva, hogy pontosan mit mikor. egy két dolgot meg fogok tartani a 21 naposból, de ez tényleg bazi durva volt. használ, de néha iszonyú nehéz tartani. viszont viszlát szülés utáni felesleg, karácsonyra a régi én leszek!!!! (remélem)
K171: remélem nem az a szörnyű vírusod volt!!! én is kifogtam egy hónapja, nem részletezem, de én sem gyakran vezetem a porcelánautót. De akkor egész nap vezettem... mozdulni sem tudtam. részvétem. Próbálj vizet inni, ha megy.
Mit szeretnel a szojabol csinalni?
Vicus meg vajszivu, ha tenyleg annyi mindent osszeettel, en minimum plusz egy tornat iranyoznek elo, kardios jellegut! Probald meg a fozes ele beiktatni!
Az Aldi meg a Lidl tok hasonlo, a zabpehely is uyanolyan aru, el is felejtettem irni. Ez a Wasa cucc, hosszu teglalap alaku es 29 kcal egy szelet.
Ma is szabin vagy meg? Milyen lesz a kormod? Ja es jo utat, majd beszamolsz, ha visszaertel! :)
Igen régebben ettem Wasát,most főleg korpovitot.De pont az aldiban vettem a múltkor ilyen wasa szerűt 13kcal/szelet,gondolom ez is ilyesmi.Ugye?
Rohannom kell elkések a körmöstől,ha végeztem jövök,addigis jobbulást Neked:))
Tenyleg jol osszevagyunk hangolva! :))) Egyebkent en is kivanosabb vagyok olyankor, de hat ellen kell allni.
Piheno meg tenyleg kell, nem szabad egyik vegletbol a masikba esni!
Ma is mesz dolgozni?
Gondoltam. :)
Meg valami eszembe jutott a Lidlbol: teljeskiorlesu Wasa szeru "kenyerlap", ha ilyeneket eszel. Bpi vagy? kecskesajtot hol szoktal venni?
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?