Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
ügyi vagy acska! csak így tovább...amúgy nincs itt valami olyan fórum ahol évészavarosok diskurálnak? basszus ma is csomót ettem...nagyon szeretek enni de nem tudok mértéket tartani..kell találnom pár sorstársat úgy ahogy itt a szigorú mozgásban is rátok találtam.
küldök nektek egy számot:(ez valamiért mindig erőt ad mindenhez.lehet nálatok is beválik)
Sziasztok Lányok ..most én is el voltam tűnve pár napra...megpróbálom visszaolvasni azt a kb. 300 kommentet ...
K171! Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom , ami történt. :(
Rossz volt a net. De továbbra is mozgás van és ..hááát...nem eszek annyit :)..bár azzal még vannak gondok...
Sziasztok!
Bocsanat az eltuneset, meghalt a Nagypapam. :(
Majd jovok, ha kicsit osszeszedtem magam. :(
lhet veszek rólad példát,és elkezdek beleolvasgatni pár naplóba...hátha én is nyrek belőlük egy kis energiát...:9
amúgy szerintem csak az a bajom,h.éjszakás voltam...:)
Na mi van már itt?
Acskával tartjuk fenn a fórumot?
Ugye nem eszeget mindenki?:))
Gyerünk tornázni:))
Basszus,tényleg mi...?Már ezt is lopják,vagy mi..Nem csak a táskánkat kell fogni..?
Nagyon remélem hogy csak valami átmeneti zavar!
Sziasztok:))
Igen de az csak az egyik funkciója.
A másik,hogy a hús mentességtől l-carnitin hiányunk lehet,mivel ez is van a husiban.
Hali cdajok :_(
Eltünt a honlapom, két napja nem megjeleníthető :-((((((
hű, de sokat írtatok.
nem akarsz enni tejterméket K vagy félre értettem valamit?
K1!Most eszembe jutott még valami..szólj ha nagyon fárasztó vagyok...
A vegetáriánusoknak szokták ajánlani az l-karnitint,ugye.Szerinted nekem kéne szednem?Mert ugye nem eszem húst csak ritkán viszont tejtermékeket igen.Nem tudom hogy így nekem kéne-e?Vagy ez is csak reklámfogás szerinted?Nincs is rá szükség?
Te szedsz valami vitamint?
Lassan megjön a proteined,ugye?talán a héten...
:))
Az a baj,hogy nem digitális a gépünk,ugyhogy nem tudok feltenni:((
A pennys káposzta eszméletlen finom,teljesen más mint a lidl-s vagy a többi amit eddig ettem.
Én a százados úton vettem a herbaház mellett(Stadionoktól 1 villimegálló).
Kerdezz nyugodtan barmit. :)
Tok durva hogy ugy erzed, hogy edzo vagyok, mert igen is, meg nem is. :) Vagyis egyetem mellett megcsinaltam az aerobikoktato kepzest a TF-en, de ezt nem nagyon reklamozom es itthon nem is dolgoztam benne.
Juhuuuu, vegre foto, ugye teszel majd fel?
Finom a pennys kaposzta? Meg kell kostolnom, de a kozelunkben nincs Penny sajnos, de majd a honlapon utananezek.
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?