Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Hát igen...ez valóban nehéz igy.....mikor kezdett igy megromlani a kapcsolatod a férjeddel?
A barátod akit most úgy érzed,hogy jó lenne vele....beválalna igy a gyerekekkel? beszéltetek már erről?
hú akkor ez elég nehéz helyet...főleg ha nem vagy boldog...
albérletben 3 gyerekkel..
Anyósod tudja,hogy a kicsi fia milyen?.....tudsz beszélni vele ilyen dolgokról?
Bocs,hogy faggatodzóm....csak kiváncsi lennék,hogy mit mondasz arról,hogy milyen a kapcsolatod anyósoddal? apósod nincs?
És a szüleid vagy testvérek?
na vagyok..
ma egy kis mosás, tüdőszűrés délben...
meg hűtőmágnest kéne öntenem gipszből.
hnap megyek a fővárosba..dolgom van.
szerdán meg 24ben leszek - de veletek leszek...:)
Nálam meg ő..
Hát gratula a gyermekekhez...
Ha külön mennétek anyudék vagy valaki tudna segiteni?
Ez valóban szép idézet.
Azt hiszem irtad,de nem emlékszem,hogy van gyermeketek is.
Most ez a kedvenc idézetem!:)
A fény harcosa tudja, hogy Isten a magányt használja arra, hogy megtanítson az együttélésre.
A háborút használja arra, hogy megmutassa a béke értelmét. A tétlenség unalmát pedig arra,
hogy ráébresszen a kaland fontosságára. Isten a csöndet használja arra, hogy megtanítson a
szavak felelősségére. A fáradságot használja arra, hogy megértesse az ébredés értelmét.
A betegséget pedig arra, hogy ráébresszen az egészség fontosságára. Isten a tüzet használja arra, hogy a vízről tanítson. A földet használja arra, hogy megértsük a levegő értékét. És a halált arra, hogy megmutassa az élet fontosságát.
Paulo Coelho
Basszus akkor tényleg nem vagy boldog.....
Az,hogy hogyan tovább az eléggé nehéz tud lenni...
hány éves házasok vagytok?
Igen! Csak nagyon hiányzik...
A párommal meg már nem akarom folytatni...kezdődik megint előröl. Januárban albérletet kerestem a három gyerekkel ,mert nem akartam már vele együtt élni....(a hányattatást a naplómban megtaláljátok)Nem mentem el, vele maradtam, de most, hogy megnyugodott megint kezdődik. És most azon töröm a fejem, hogy hogyan tovább!:(
Irigy rám amiért én itt a neten és az életben is jól érzem magam...és ha jó a kedvem igyekszik el cseszni. És állítása szerint észre sem veszi. És amint rossz kedvem lesz ő jó kedvű! És én boldog szeretnék lenni!:/
Sziasztok!!!!
Szia Coline!!!!!
Jól vagy? minden oké otthon?
Lelkiismereted kezd megnyugodni?
Sziasztok!:)
Nem rossz!;)
Hát megtörtént a választás...ez van......nem vagyunk egyformák...
Jó éjt mindenkinek...puszi..