Szexuális vonzalom (beszélgetés)
okés, a vezetésbe bele kell megint jönnöm mert isten tudja mikor vezettem már...
a férjem inkább vezet néha vállalati kocsit vagy a sógorét..
sajna nekünk már nincs autónk..
jöhetsz, megyünk ide oda és szórakozunk...
biztos, h jól kijönnénk...
Erre vágytam már,hogy végre valaki kedveljen!!!
Van jogsim is....mehetünk ide-oda-amoda.....ketten is Geszti és ha te vezetsz akkor én iszok csokilikőrt ha én akkor te iszol.....
jöhetsz bébike!
jó nagy fáink vannak lehet hűsölni, szép rózsáink vannak, két kutyusunk...
mi meg jó fejek vunk...
Szia Coline....hát merre jártál báránykám? na jól van csak hülyülök...na mi van veletek? költözöl vagy mit gondoltál ki?
Én lehet megyek Gesztihez......hehehe....igaz Gesztike????
jó, akkor megkapod ingyen bérmentve a nyári konyhát!
főzni nem kell mert elő van fizetve a helyi konyhán és elég jól főznek - max alkalmakkor meg hétvégén kell főzni mikor nincs konyha.
mosogatni a gép fog...
a levegő finom - azzal nincs gondod..
bevásárolni ritkán kell..
férjhelyettesítő...hát kipróbáljuk!!!!
társalkodónő..az jóóó
varrónő is jó - bár tudok varrni...
füvet vághatsz - akkor a férjem kedvelni fog...
:)
Annyira nem....mint amennyire szoktam..
A matrac is bőven jó mert ha megcsinálom a csokilikőrt nálatok minden másnap akkor legalább nem esek le róla ha kicsit többet iszok.
Sziasztok!
Én is megjöttem!:)
hú az nincs..
két szobánk van - az egyik hálószoba
a másikban ágy nincs - csak matracot tudok adni...
mondom én , h hagyd ott..
csak az életed teszed tönkre...
és még mindig szereted...
Csak tudod Geszti még nem akarom elkiabálni vagy elmondani senkinek mert akkor nem jön össze..
Most is azt mondta amikor megfürödtem,hogy látod ha vállalnál fűnyírást napi 10 ezred meglenne belöle...mondom neki..mióta női munka az,hogy 1100 négyzetmétert lenyírjak mindennap.....mert,hogy van az embernek itthon a kert,azt még lerendezem,a virágos kertem,a rózsák körül..mindet én csinálom...de ilyet mondani,hogy vállaljak?
A kertünk is 800 négyzetméter és azt is megcsináltam tegnap...de hát ez semmi....a férjem az ókorban biztos,hogy rabszolgahajcsár lenne vagy volt elözö életében....amikor a fiúnk tanuló volt nála már pár nap múlva elvárta volna töle,hogy úgyanúgy szereljen autót mint ő...azért is nem lett szerelő pedig elvégezte ezt a sulit...egyszerüen nem jöttek ki egymással...pedig itt ez a hatalmas műhely és mindenki mondja,hogy miért nem maradt itt a gyermek ha ezt tanulta.
így legyen!!!
és ne csak a szád járjon!!!
Na már kezdödik megint a a ba..ogatás a férjem részéről....ha kevesebb a munka mint szokott lenni...akkor elkezdi,hogy netán mukát kellene keresnem...de ha megszakadunk akkor hallgat mint sz.r a gazban mert akkor jó hogy itt vagyok....amikor legelöször szóba hozta akkor megbeszéltük,hogy minden évben van ilyen...nem ba..ogat többet ez miatt...de ezt ő mindig elfelejti vagyis jól esik neki ha azért is.....tavaly ősszel berágtam és egyik szerdán bejelentettem neki,hogy másnap megyek dolgozni....csak nézett mint a moziban...és tényleg elmentem de csak 5 napra...ez egy hosszú történet majd megirom valamikor...tehát csak nézett.....csütörtöktől következő hét hétfőig dolgoztam.....szombaton meg 8 üzenet volt a házi telefonunkon...mondom neki...miért nem vetted fel a telefont?erre ő.....hát futottam alkartrészért,mentem a könyvelöhöz,azt sem tudtam,hogy hova kapkodjak!!!! ja..mondtam neki....azt amit én csináltam most azt neked kell még a szerelés mellett....nem szólt semmit........
De most majd végleg elmegyek itthonról csak még nem tudja.
na örülök, h szimpik vunk...
és én meg ő? hogyan mutatunk..?
bár közös kép még ne készült...
ill csak esküvői...
Na hali Gesztike...megkaptam a képet...szimpatikusak vagytok rendesen....
most fürödtem mert lenyírtam a telken a füvet....számoltam..18-szor mentem körbe a szélétől indulva amig tartott 1100 négyzetméter..ja ezt már irtam...hát nem semmi volt...és a nap is kisütött..másfél ligyi ásványvizet megittam a 2 óra alatt és úgyanennyit kiizzadtam és úgyanennyit lefogytam...vagy mégsem...na mindegy de mára elég volt...
attól, h a férjem jól helyretett...végre a mensi után..
hnap reggel dettó el leszek kapva..
azt mondtam neki menjünk ki a természetbe...ott nálunk vhol...
Nekem a fűnyírástól van izomlázam...de ma megint rádolgozok mert megyek az 1100 négyzetméteres telekre és sec perc alatt levágom...mármint a fűnyíró...viszek innivalót..és hál isten olyan fátyolfelhős az ég mert ha százezerrel sütne akkor meggondolnám....majd jövök...pussz!!!!!
Ez az izomláz Geszti...mitől is van???????????hehehe!!!!!!
sziasztok csajok!
eddig dolgoztam és leveleket írtam.
most megint elmegyek egy jó félórára aztán jövök...
izomlázam van... ;)