Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Szex terhesen fórum

Szex terhesen (beszélgetős fórum)


1 2
39. andi6020 (válaszként erre: 32. - Plo Koon)
2017. jan. 24. 09:56
:DD
38. 3aa914ed63 (válaszként erre: 30. - Kisgynevtanonc)
2017. jan. 24. 09:49
Itt nem a te szexuális életedről van szó, hanem arról, hogy a kérdezőnél nincs kölcsönösség, ám terhesség igen.
37. gribedli*** (válaszként erre: 32. - Plo Koon)
2017. jan. 24. 07:51
:DDD
2017. jan. 24. 06:35

Én annyit tennék hozzá,ami talán elmozdítaná a dolgot a férj fejében,hogy olvastam egy cikket,sajna már nem tudom hol,talan egy pszichológiai lapban... a babának is jót tesz a várandóssaág alatti szex,mivel azt érzékeli a felszabaduló hormonokból is,h a szülei szeretik egymást és egy szerető közegbe fog érkezni.

Persze megértem apukát,bár nálunk ez nem volt gond,inkabb a másik oldal.. én is veszélyeztett terhes voltam/vagyok. De az en férjem nem is hagyta,h csak en őt,ő meg nem.nyúlhat hozzám...

S még annyit tennék.hozzá,h nagyon gondoljátok át,h apás szülés legyen. Nem.egy olyan történetet hallottam,akár a közvetlen környezetemben is,h látta apuka amin keresztülment anyuka és többé nem.tudott rá úgy nézni,nem működött a szex...

Boldog utolsó heteket és könnyű szülést kívánok! :-)

2017. jan. 23. 22:15
*nagy a poci
2017. jan. 23. 22:14
Hat megmondom oszinten, ha pasi lennek, engem is fusztralna a szex gondolat a terhes felesegemmel. Szex... nagy a pici, bent van egy baba. Azert megis csak a sajat csemetem, en meg oda dugom be a himbilimbit... nekem is furi. Az oralis resze meg... hat semmit se lat, csak egy nagy hasat, meg ahogy a baba rugdos a kis labaval... :D szerintem ne legyunk annyira szigoruak a ferfiakhoz :)
2017. jan. 23. 21:21
Nálunk sem igazán ment a szex terhesen,de őszintén? Engem is frusztrált,hogy ott bent mocorog a babám,mi meg közbe szexelünk.Nem vagyok prűd,de nem voltam felszabadult,akkor meg mi értelme? A párom is így gondolta,bár sose mondta,meg az elején szexeltünk,de aztán mikor megritkultak,elmaradoztak nem szólt érte.Nem volt olyan na.Megszültem,letelt a 6 hét,és utána ugyanúgy szexeltünk mint terhesség előtt.Nem kell ezt túl bonyolítani.
32. Plo Koon (válaszként erre: 21. - Gribedli***)
2017. jan. 23. 20:26

Te ezen nem akarsz lovagolni az ember pedig a terhes feleségén. El kell fogadni! Majd, ha megszületik a picúr minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Bár nekem semmi bajom a terhes hölgyekkel, ha rajta múlna én biztos nyalnám, mint koldus a tepsit, de vannak olyan férfiak, akikre nem hatnak túl izgatóan a terhes, pocakos hölgyek, még akkor sem, ha momentán a feleségről van szó.

31. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 12. - Csikil4ny)
2017. jan. 23. 18:36
nálunk is teljesen ugyanígy volt terhesen még a gondolatától is irtóztam volna, szülés után minden a régi volt.
30. kisgynevtanonc (válaszként erre: 27. - 3aa914ed63)
2017. jan. 23. 17:55

Én nem terhesen sem vártam el, hogy a párom viszonozza, mikor alkalomadtán kényeztetem! És ő sem várja ezt el fordított helyzetben!


Szeret és szeretem! Tudom, hogy megvan, meglesz a kölcsönösség! Ma én adok, holnap ő!

29. nana06 (válaszként erre: 27. - 3aa914ed63)
2017. jan. 23. 17:35
Szeretem. Nem tudok erre mást mondani. Ő ezt nem várja el. Egyeltalán nem erőlteti. Nekem meg jön ez magától.
28. 3aa914ed63 (válaszként erre: 8. - Kisgynevtanonc)
2017. jan. 23. 16:52
Ok. De akkor ne várja el a mindenórás feleségétől a heti 3-4 orális kielégítést.
27. 3aa914ed63 (válaszként erre: 1. - Nana06)
2017. jan. 23. 16:50
Én azt nem értem, hogy 37 hetes terhesen mi késztet téged arra, hogy kielégítsd a párod heti 3-4 alkalommal úgy, hogy ő nem tesz a te kedvedre és nem viszonozza mindezt?
26. nana06
2017. jan. 23. 16:06

Huhha, nem akartam ebből ekkora problémát kreálni. Csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi.

Igazából Zeanny írta le a legjobban, hogy a lelkemnek lenne erre jobban szüksége, nem is a testemnek. Szerintem mindenképp a féltés van benne, mert amíg nem volt nagy a pocim, addig semmi problémánk nem volt. De a 25. Hét körül hirtelen hatalmasatt nőtt a pocak. Próbálok vele minél többet beszélgetni erről, és remélem azért szülés után visszarendeződik a dolog.

25. nana06 (válaszként erre: 17. - Zeanny)
2017. jan. 23. 15:57
Nah igen. Nekem is ez hiányzik a legjobban, csak én nem tudtam így megfogalmazni. Úgy a 25. Hétig nem volt semmi baj. Aztán úgy elmaradozott, többet keményedett a pocim nekem is, akkor nem is hiányzott. De most már többet civakodunk, előbb felkapom a vizet én is, meg mindenen elbőgöm magam. És hiányzik hogy törődjön velem.
24. gribedli*** (válaszként erre: 23. - Szafaripók)
2017. jan. 23. 15:18

Nem utasítja vissza, az lejött.


Egyébként meg valamiért kiíródott a topik. A párok maguk döntik el, hogy hogyan élik meg ezt az egészet. Így felőlem az is tök természetes lehet akár, hogy megnemzik az utódot és onnantól totál aszexuálisan viselkednek, egyikük sem kívánja pont és ennyi, egyikük sem panaszkodik.


Itt viszont azért íródott a topik mert történetesen a kismama kívànja. Nem azt írta, hogy minden teljesen rendben, hanem azt, hogy őt ez a dolog márpedig zavarja. El kell nyomnia a saját szexuális igényeit, míg a párjának ez is megvan, tök kényelmes. A dokijuk is azt mondta, hogy konkrétan náluk semmi veszély.

23. szafaripók (válaszként erre: 21. - Gribedli***)
2017. jan. 23. 14:48
Kérdés, hogy ő követeli ki, vagy asszonyka magától nekiáll...
22. csikil4ny (válaszként erre: 20. - Gribedli***)
2017. jan. 23. 14:39
Az is kérdés, hogy volt-e a terhességet megelőzően orál a pasi részéről. Lehet, hogy valami hiánycikket emlegetsz...
21. gribedli*** (válaszként erre: 19. - Szafaripók)
2017. jan. 23. 14:19

Tök jó, hogy annyira megérinti a baba érkezése, hogy le is bénult a nyelve...


Bocs, nem akarok ezen lovagolni, de ha stresszes, akkor mit szóljon a kismama? Neki kell majd végigcsinálni.

20. gribedli*** (válaszként erre: 17. - Zeanny)
2017. jan. 23. 14:15

Én nem akartam rémisztgetni, csak szerintem olyan megalázó lehet, hogy mindketten akarták a babát, és a fórumindítónak annyi a "vétke", hogy ugye meg is termékenyült, ő hordja ki, ő szüli meg és akkor a másik csak arra képes, hogy hagyja magát ugye le...ni, de ő ennél többet nem tesz a nőért, holott ez egy nagyon szép időszak kellene, hogy legyen, szex és intimitás szempontjából, hiszen rengeteg férfi (hálistennek ők vannak többségben) nagyon izgatónak tartja a pocis szerelmével is a szexet. Pedig ők is féltik a babát meg minden.


Szerintem ez így marhára megalázó, amit átél a fórumindító, de elmondása szerint neki most mindegy, mert ő annyira szereti a pasit, hogy még így is jó. Amennyiben fontos dolog a szex, hát olyan visszás ez. Oké, azoknál, akiknél nem olyan fontos, nem nehéz átvészelni ezt.


Nemcsak én gondolom így, de ha mindenkit megérdeznénk aki érintett, többen válaszolnák azt,hogy alig lehet levakarni az apukákat és nem az ellenkezőjét, hoy csak orálra hajlandò az apuka, de arra is csak úgy, hogy kapja és nem adja.


Más az, hogy valaki veszélyeztetett terhes, meg megint más, hogy itt le is írta, hogy a nőgyógyász a pasi füle hallatára mondta, hogy a fórumindítónak szabad (értve ezt úgy is, hogy nem veszélyeztetett, nem nyitotta méhszáj, stb

2017. jan. 23. 13:42

Nekem ez olyan fura...

Ha terhesség alatt, meg a gyermekágyas időszakban egy nő nem akar szexet, mindenki megérti, mert hát testi-lelki változás, stb. És milyen bunkó már a pasi, hogy olyankor is akarja.

De ha ez fordítva van, akkor is szegény nő, és a pasi a bunkó. Pedig szerencsétlen férfiakat is megérinti egy kisbaba érkezése, kit így, kit úgy.


A jövőbe meg nem lát senki, mmindenre van példa, és az ellenkezőjére is...

Speciel a 37. hétben készülhetsz a szülésre is, beszélgethetsz erről is a pároddal, hogy bent akar-e lenni, fel fogja-e tudni dolgozni, ha olyat lát, amit eddig nem...

Sem a szex, sem a párkapcsolat nem lesz ugyanolyan, mint volt, mert napokon belül család lesztek, új szerepekkel, amit meg kell tanulni kezelni, együtt...

18. gribedli*** (válaszként erre: 14. - Kisgynevtanonc)
2017. jan. 23. 13:39

Ja, értem, no orál, mert mozgolódik a baba, de ha anyuka csinálja neki, akkor nem érdekes, hogy kényelmes-e a babának...


Az emberiség kihalt volna, ha a férfiak többsége így gondolkodna. De vannak ilyen pasik, szerintem jobb tőlük messzire menekülni.

17. Zeanny (válaszként erre: 9. - Nana06)
2017. jan. 23. 13:14

Szerintem én már ezt írtam a csoportban is, hogy nálunk is hasonló volt. Csak nálunk nem "frusztrálta" a baba, hanem féltette a babát, mivel egy időben sokat keményedtem...Tudta, hogy nem jó érzés nekem, és félt, hogy a szexxel majd megint elkezdek keményedni.


Utána csak "rávettem", erre másnapra volt egy kis barnázásom.:) Na, attól még jobban megijedt, megint nem mert egy darabig.:D De aztán óvatosan csak próbálkoztunk, és Karácsony óta megint minden a régi.

Mondjuk nálunk amíg nem volt szex nem volt más sem, ő is tartóztatta magát.:D


De megértem, hogy nagyon nem jó, nem is feltétlen az orgazmus hiánya, hanem az a lelki dolog hiányzik ilyenkor amit a szex ad.:( Én nagyon frusztrált voltam amíg nem volt semmi, többet is vitatkoztunk...mondtam is neki mindig, hogy nagyon hiányzik, köztünk is sokkal jobb a viszony, ha lelkileg is kapcsolódunk, megvan az intimitás. Azóta mióta megint minden rendben, sokkal kevesebb vita van, szóval tényleg sok mindenre hat a szexmentesség!


Egyébként szerintem sem kell megijedni, sok rémisztő dolgot írtak itt előttem.... Nem hiszem, hogy utána ne állna helyre a dolog!!:) Már nincs sok hátra, utána pedig el kell csábítani, és kész.:D

16. kisgynevtanonc (válaszként erre: 13. - Gribedli***)
2017. jan. 23. 13:12

Peeeerszeee!


Ezt jó hamar diagnosztizáltad!

2017. jan. 23. 13:11
Hogy jobban átlásd, ilyenkor arrôl van szó, hogy annyira szent leszel a szemében,mint anya, hogy inkább szexel mással vagy egyedül, csak meg ne sértse ezt a szentséget. Persze tévedhetek, de ha jól értettem, amióta terhes vagy, szinte semmi. Pedig biztos csinosnak talál, stb.
14. kisgynevtanonc (válaszként erre: 10. - Gribedli***)
2017. jan. 23. 13:10

És akkor mi van, ha nem teszi?

Hol van az leírva, hogy kötelező megtennie?

Nem vagyok benne biztos, hogy én megtenném, ha férfi lennék! Ott van előttem egy nagy pocak, amiben egy baba mozgolódik! Kösz nem! Majd ha nem lesz ott!


Ettől még nem szar ember az a férfi!

13. gribedli*** (válaszként erre: 9. - Nana06)
2017. jan. 23. 13:09
Pont ez az, hogy az ilyen palik a gyereküket persze hogy szeretik, csak az anyját nem. Illetve az van, hogy nem az, hogy nem szeret, hanem nem fog tudni rád úgy nézni,hogy megszexeljen, hanem "fölérendel" és minden szexuâlis vágyát máshol vezeti majd le. És ez cseppet sem azzal függ össze, hogy te hogy nézel ki. Lehet, hogy egy rakás pasinak bejössz majd ezután is, csak ő nem fog tudni hozzádérni "úgy". Ne legyen igazam, nem kívánok ilyet, de ha mégis ez lenne, jusson eszedbe, amit írtam. Ennek a komplexusnak nevet is adtak, szóval ez az ő problémája és nem neked kell alkalmazkodni ehhez.
12. csikil4ny (válaszként erre: 9. - Nana06)
2017. jan. 23. 13:07
Csak megnyugtatásért: nálunk én voltam, aki egy idő után irtóztam a gondolatától is, szülés után visszaállt a rend. Szerencsére a férjem sem erőltette.
11. kisgynevtanonc (válaszként erre: 9. - Nana06)
2017. jan. 23. 13:07

Túlerölteted :)!!


De megértelek , én is aggódnék, szoktam is, ha kicsit kevesebb a szeretkezés! Mondom is! Aztán a párocskám megölelget, megsimogat és elmondja minden rendben, szeret, kíván, nagyon jó együtt, csak most így alakult és nyugi!


Szóval nyugi! Jó lesu minden!


Szeressétek egymást! Ki ki a maga módján! :)

10. gribedli*** (válaszként erre: 8. - Kisgynevtanonc)
2017. jan. 23. 13:04
Ha csak az zavarná, hogy "hozzáér" a pocakhoz, attól még orálisan kényeztethetné a fórumindítót ő is, de nem teszi.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook