Szex chat (beszélgetés)
Szex chat? Nevetséges...
Minek, mikor annnyi jó hús-vér nő van a non-virtual világunkban?
Sok sikert az álláskereséshez! És én akkor is még ezeket az embereket is "elítélem"! Én inkább az utcán söprögetnék vagy havat lapátolnék mint ezt csináljam...!!!
Remélem azóta van már munkád,olyan ami nem okoz ilyen erkölcsi problémát Neked!Sok sikert hozzá.
Én biztos nem kerültem volna bajba, mert csak operátorkodtam volna, vagyis én nem szerepeltem volna a kamerában.
jól,tetted!
még,igyis veszélyes!
Ez,mint már írtam,azért gáz,mert fel is veheti és később retteghetsz,hogy kinek mutatják majd meg.Estleg a családi életed,vagy a karriered sínyli meg.Szerintem jól tetted,hogy nem mentél bele!
Amúgy,én nem ítélem el ezt a munkát,egyébként sem szokásom az ítélkezés.Csak ezekkel számolnia kell annak,aki csinálja.
Mikor állást kerestem, volt egy hirdetés a neten, hogy operátort keresnek. Elmentem a címre. Hááát! Egy lakás volt, pár szoba benne. MInden szobában volt egy lány( nem teljesen felöltözve), előttük egy kamera, s a szobában még egy lány aki a számítógép előtt ült, s angolul chatelt. Nos ez lett volna a munka. Bevittek a szobába, ahol a lány mutogatta magát a neten. Hát mit mondjak, én jobban zavarban voltam mint ő. De valahogy nem ítéltem el. Elvégre nem ér hozzá senki, nem du...a meg senki meg ilyesmi. Bár a munkát nem fogadtam el, pedig nekem csak a pötyögni kellett volna angolul.
Huhh, hát kinek mi jön be. Én jobb' szeretem az élő változatot, és ugyanazzal a partnerrel... Dehát izlések és pofonok.
Igen,a kényszer nagy úr!Amúgy a sex szolgáltatás ősi mesterség,igény volt rá mindig ,az szüli a piacot.Most erre van szükség erre van igény,és legalább biztonságos.
akényszer,és a megélhetés!
miért,valaki telefonba liheg!
az,nem undoritó?
ha,fizetnek érte az még nem,sex?
Ez olyasmi,mint a telefon sex?Vagy kamerával képet is óhajtanak,és nézik a "hölgyeket"?Mert akkor azt fel is lehet venni,zsarolni vele,szóval alig különbözik az igazitól,csak a nemi betegségtől nem kell félni .Pénzért sok dolgot megtesznek emberek,sosem lehet tudni,mi viszi rá őket!!!
Nekem sokszor volt, hogy sima chat-en a pasik megkérdezik van e kedvem sexchathez. Abszolút nem félnek, hogy esetleg ismerjük egymást, vagy ilyesmi? Tök furi.
Szia!
Én nem próbáltam még, ugyanis ez szerintem undorító...ráadásul pénzért?? Huha had ne mondjam ki, hogy ezt kik csinálják...
Sziasztok!
Kíváncsi lennék mi a véleményetek a szex chatről, próbálta e már valaki, vagy esetleg mint pénzkereseti forrás?