Szerintetek miért van az, hogy az utóbbi időben egyre több 30-as pasi egyedülálló? (beszélgetés)
Igen csak én már nevelek egy kislányt 1 fizetésből,és felelőséget vállalok érte.Így az a pasi aki ne tud elhívni randira ...én nem fogom finanszírozni.Sajnos ez van:) Vannak bizonyos szintű elvárások,amiket szerintem egy 30 feletti pasi tud teljesíteni.DE senkit nem fogok pénzelni,amikor nekünk is nagyon nehéz időnként kijönni:)
Csodaszép babáid vannak :)
Sosem voltam anyagias...párválasztásban meg főleg nem!
Aki ezeket veszi figyelembe a másik embernél, az nem a személyét szereti, hanem a pénzét és ami vele jár. Holtomiglan-holtodiglan drága vagyon!:)
A szerelem sokat számít! Nagyon is!
És ugyanannyira fontos,hogy tudj beszélgetni vele...bármiről! Ha a szerelem a későbbiekben nem lángol már annyira, mint a kapcsolat elején, vagy ha ti is (és a kapcsolat is) idősebbek lesztek, az egyetlen, ami erősíti a kötődést és a szeretetet, a beszélgetés.
Így van... mennyi pénzed van, kocsid, lakásod? Jöhetsz! Ha nincs, levesbe veled.
Én meg úgy vagyok vele,legalább annyi legyen mint nekem...akkor már nagy baj nem lehet:)
Én is ismerek,csak nem vagyok beléjük szerelemes így eleve kizárt:)
Bár mondták már nem az számít,de nekem sokat számít nagyon érzelmes,szenvedélyes típus vagyok:)
Erről én is hallottam...min. lakás, felső középkategóriás kocsi, jól fizető állás...
Normális pasit.:) Nők terén elnézést kérek, de nincs tapasztalatom.:)
A túl nagy igény mit takar?
Mármint kit ismersz többet is?:)
A csajoknak túl nagy az igényük anyagiak terén azt mondják. Nehéz megtalálni az biztos, de nem lehetetlen.
A fiúk meg a csajokra panaszkodnak, mégis lehetne valahogy összeboronálni megfelelő párokat :)
Akkor én kivételezett helyzetben vagyok, többet is ismerek!:)))
Nem is baj, ha az ember fia/lánya ragaszkodik az elképzeléseihez, csak ne görcsösen.:))))
Sok fiatal lánnyal beszélgetek , azt mondják a mai világban nehéz normális pasit találni.
én így vagyok csak nőben :D
Én is válogatós lettem bár nem külsőségekben és vannak elképzeléseim.
Jah értem...háát azok akkor csak arra valók...kalandra és semmi másra.
Akit írtam, hogy max 1. év egy jóképű kigyúrt pasi. A loveboxon ismerkedik és azt mondja, hamar megunja őket. El sem tudja képzelni sokáig magamellett őket.
Eszembe jutott, hogy az elvált pasi ismerőseim (többnek közülük már több, mint 5 éve nincs hosszabb kapcsolata) nagyon válogatósak. Van egy fix nőideáljuk (testarány, haj, szemszín, temperamentum stb) és ebből nem engednek, inkább vannak egyedül. Hiába tépem a szám, hogy nem ez a mérvadó...
Na, most adtál egy jó tippet! Bulit kell nekik szervezni! Gondolok Rád, ha összejön!:D
Na akkor meghívhatnál hozzátok egy ismerős buliba;-)
huu,akkor nagyon rossz tapasztalataik lehetnek,ha 1 év elég a nőkből:S
Én is elváltam van egy kis lányom,de soha nem tudom még mindig eldönteni mit is szeretnék valójában..megszerettem ezt az életemet is és szerettem férjnél lenn is:)
Tuti, hogy van! Személyszerint csak nekem van jó pár ilyen férfiismerősöm!:) Vannak még meghitt családi életre vágyó pasik!:))))
Sok olyan kolégám van nekem is aki szabad 30 évesen. Valamelyiket nem is érdeklik a Nők, mert nem mer kezdeményezni . Van amelyik csak hülyíti őket és csak a szex jár az eszében, de családot nem is akar. Valamelyik azt mondja 1. év bőven elég egy Nőből.
Teljesen igaza van:)
Bár remélem van olyan is aki elvált van gyereke és vágyik új kapcsolatra,nem csak kalandokra:)
A szingli barátnőm 3 kategóriába sorolja a 30 éves, vagy afeletti pasikat.
- akik már elváltak, vagy van gyerekük és nem akarják egy darabig elkötelezni magukat még egy kapcsolat erejéig sem
- az örök agglegény felfogásúak
- és az anyuci kedvencei, akiktől óvjon az isten.
Azt én is tapasztalom,hogy egyáltalán nem vágynak gyerek után...nekem is vannak ismerőseim,akik elmúltak már 30, és olyan mint család,gyerek..nincs rájuk motiváló hatással.Bár sok közülük 8-10 éves kapcsolat után vannak...tehát úgymond újra a párkeresésé időszakában vannak.
További ajánlott fórumok: