Szerintetek mekkora az ideális pénisz méret? Ami nem nagy és nem is kicsi! (beszélgetés)
Mazsika drága, kerüld el nagy ívben ezeket a "férfiakat".
A segítség viszont egy nagyon kellemes dolog, hogy ne tévesszen célt, amikor megy előre, mint egy öklelő bika, amikor még a bugyit is szeretné átütni.
Drága, az csak úgy juthat be oda, hogy előtte megalapozza merevségét a nő látványa.
Ha pedig a nőnek már eleve ilyen hatása van, akkor hidd el közben a nő bármilyen "ügyetlen" lehet.
Azt írja nekem "öcsém" utána, hogy talán a párom nem tud kielégíteni.
Kellene tudni, hogy a férfi kielégülése, nem igazán a nőtől függ, hanem attól, hogy képes-e kilövelni az ondót vagy sem.
Ezt olvasd Te közönséges bunkó, még a saját identitásoddal sem vagy tisztában.
Nem: nő
Születési év: 1987 (23 éves)
Lakóhely: Szeged
Regisztráció időpontja: 2007-08-26 13:32
Utoljára ekkor volt itt: 2010-01-29 19:09
Törzspontok száma: 7
0. schmetterling7
2010-01-29 17:07
Szerintetek mekkora az ideális pénisz méret? ami nem nagy és nem is kicsi!
Barátnőm mesélte egyszer miután együtt volt az "aktuális" pasival:"mondta nekem,hogy ne számítsak túl nagy dolgokra,de hogy csak ekkora!"-nem is voltak sokáig együtt!
Szerintem az mondja,hogy nem számít a méret,aki még nem volt együtt igazán kis f.rkú sráccal:).Amúgy a nők hüvelye nem az elefánt méretű pasikhoz van kitalálva,ez tény.
Gondolat olvasó vagy!:)
Egy ilyen fórumra gondoltam és is.
wáá,és Neked is van piros cipőd! :)
istenem...dolgoznak a hormonok,tehetek Én róla???:)))
Szerintem az arany kozeput a legjobb, voltam mar tul naggyal is, es akkorkaval is, hogy nem ereztem fizikalisan semmit...es sajnos osztonbol kicsuszott a szamon,hogy "where is it?"Nem volt nagyobb,mint egy jol kifejlett csiklo...erdekes volt.
schmetterling eltunt, biztos dolga akadt!
Jól rácuppantatok lányok, de hol van
schmetterling7?