Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben? (beszélgetés)
Tudod, én csak a gyerekedet sajnálom, de nagyon.
Mi a francnak szaporodtál?
Kizártnak tartom :)
Most is más ismerős lábán akar állni..
Ismerek céget, ahol 3-4 gyermekes anyukákat foglalkoztatnak.
Nehogy már a gyermek legyen akadálya annak, hogy nem vállalsz munkát!
Szerinted?
Meg tud állni már a saját lábán?
értem..
Tanács: válóper (akár van új pasi, akár nincs!!)
Úristen.. megtépett/megvert a férjed és elvárja hogy kölcsönösség nélkül a kedvére tegyél?
Itt nem az a kérdés hogy chatelj vagy ne, hanem hogy miért vagy együtt a férjeddel?
Szerintem joggal féltékeny, ha hetyegsz valakivel a neten. Gondolom, nem konyhai recepteket vagy takarítási praktikákat osztotok meg egymással.
A múltkor nekimentél a férjednek.
Problémás a házasságod. Miért nem azon vagy, hogy javíts rajta és nyugalomban neveljétek a gyermeket?
Ha meg annyira rossz a férjed, hogy mást keresel mellette, akkor válj el és ne emésszétek tovább magatokat és a gyermeket.
Ha valakinek nem akarok válaszolni nem teszem
a helyzet az hogy neked nagyon is tetszik hogy írogat a férjed meg jogosan haragszik érte
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Szerintetek jogos ebben az esetben a férjem elvárása, mit mondanátok neki ebben a helyzetben?
- Volt férjem lekezelően beszél velem a közös gyerekünk előtt. Évek óta sérteget, és szándékosan bosszant. Volt vki ilyen helyzetben?
- Szerintetek jogos a férjemtől ez a viselkedés, ti mit tennétek ebben a helyzetben?
- El tud -e a férjem a jelenlegi helyzetben menni GYED-re?