Szerintetek ízléstelenek azok a lányok akik 52, 54, 56-os méretben rövidnadrágot hordanak? (tudásbázis)
szerintem az a legjobb, ha mindenki saját magával foglalkozik :))
tuti, hogy mindenki ruhatárában lehetne olyan darabokat találni, amiket más még bottal sem piszkálna meg...
úgyhogy mindenki csak igyekezzen a saját háza táján rendet tartani, és akkor az összképben sem lesz hiba :D
NEm! Írom is, hogy miért:))
Múltkor láttam egy lányt, közel 90kg-val, de olyan lábai voltak, hogy szívesen cseréltem volna Vele. Izmos, feszes, makulátlan bőr. Fergetegesen nézett ki:)))
Persze nem mindenki ilyen, de láttam már 42kg-os nőt is narancsbőrrel, lógós lábakkal.
Szerintem ez sem szebb, mint egy ducibb comb.
de nagyon ducin minek nyitsz ilyen forumot, nem értem:D
mindenki hordja azt amit akar , ha rövidnacit akarsz és jol érzed magad benne akkor hordjad, ne foglalkozz másokkal
amugy meg rövidnaci és rövödnaci közt is van különbség
Ízlések és pofonok...
A forrónadrág egy kicsit sokkkk
Akko nem csak én vettem észre,hogy ezen a nyáron boldog-boldogtalan forrónadrágot hord:D
Pedig a nők nagyon kis százalékának áll jól,hiszen hosszú lábak,vékony csípő,lapos has kell hozzá,és mindez narancsbőr mentesen. Ehhez képest rengetegen hordják...nyilván más adottságokkal:P
térdig érő nadrág oké lehet egy szép blúzzal vagy pólóval
de forrónadrág nyilván ízléstelen.
Teljesen mindegy. Ők ilyenek, el tudják fogadni, így érzik jól magukat. Mindenki maga dönti el, mit, hol, mikor, miért.
Senki feje felett ismeretlenül pálcát nem török, ilyen véleményt nem mondok.
Én pl. nem vagyok az a nagyon vékony tipus, 185ös magassághoz most sajna 44-es gatyó, de én így nem hordok nagyon minit, rövidgatyót pláne nem. Esetleg strandon, ahol meg lehet dögleni a melegtől és senki nem ismer :D
Igyekszem a testalkatomhoz mérten öltözködni, mert szerintem iszonyat ronda, ha 3 számmal kisebb a nadrág, de bevág mindenhol, és ezt még haspólóval horják, látok erre példát sokat...
Szóval duciknak is lehet ízlésesen, ésszel, a divatnak megfelelően öltözködni, csak a részletekre kell odafigyelni... Magamon is látom, hogy ami egy alacsony vékonyabb lánynak jól áll, az nekem nem, és fordítva. Sok mindentől függ.
rövid naci ok, de mondjuk állásinterjúra ekkora méreten minien menni nem épp a legelőnyösebb....
utcára strandra, mindenki amiben jól érzi magát:)