Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szerintetek elegendő ismeretet ad-e a védőnő a szülési módokról? Mit tehetne a több, jobb információ átadás érdekében? fórum

Szerintetek elegendő ismeretet ad-e a védőnő a szülési módokról? Mit tehetne a több, jobb információ átadás érdekében? (tudásbázis kérdés)


9. Sena
2009. máj. 14. 21:26
Sajnos nagyon rossz a kommunikáció a védőnők és a kórházak között. Az én védőnőm is folyton arról panaszkodik hogy sokmindent nem tud, mert nem értesítik időben vagy helytelen információkat kap. Pedig ő tényleg nagyon lelkiismeretes és igyekszik utánajárni a dolgoknak.
2009. máj. 14. 21:09

Nálunk nem nagyon táékoztattak, mondjuk másodszorra nem is kellett :)

Fontos szerintem is , h. felkészülön az anyuka. Meg tudja , mi vár rá.

7. dora21 (válaszként erre: 5. - Böbe83)
2009. máj. 14. 17:59
A védőnőnek tájékoztatnia kell a várandóst az összes lehetőségről. például alternatív szülési módokról is, de nem minden kórház rendelkezik eszközzel, hogy kivitelezni is tudja.
6. Enissa (válaszként erre: 3. - Enissa)
2009. máj. 14. 15:50
Szerencsés vagy mert van net hozzáférésed keress ilyen témákat, és kérdezz tőle bátran. A google rengeteg ilyen témát kiad Neked.
2009. máj. 14. 15:49
Kérdésre válaszol általában. De szerintem a legfontosabb, hogy eligazítson esetleg olyan helyre, ahol erről tájékozódhatsz. Pl szülésfelkészítő tanfolyam stb. Látom te védőnőnek készülsz, mit gondolsz erről, vagy mit tanultatok?
2009. máj. 14. 15:49
Sajnos nem csak a szülési módokról, de szinte semmiről nem tud elegendő infóval szolgálni. Én csak annyit szerettem volna megtudni tőle, hogy van e szülőszoba látogatási lehetőség de nem tudta megmondani azt sem, meg mikor meglátta az újszülött kádat csak sápitozott, hogy ő még ilyenben nem fürdetett, de majd együtt rájövünk, hogy kell. Viszont javára legyen mondva, hogy nagyon kedves volt velünk.
2009. máj. 14. 15:48
Egyéntől függ, emberből vannak és van hozzáértő és hozzá nem értő, mint az életben mindenhol.
2009. máj. 14. 15:44
Szerintem ez nem a védőnő dolga, ő nyilván kevésbé naprakész a kórház lehetőségei és gyakorlata terén. Inkább az orvos feladata és a kórház szülésre felkészítő tanfolyamáé.
2009. máj. 14. 15:42
Szerintetek elegendő ismeretett ad-e a védőnő a szülési módokról? Mit tehetne a több, jobb információ átadás érdekében?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook