Szerintetek a szerelem korhoz van kötve? (beszélgetés)
Mert szerinted csak ez tarthat életben egy kapcsolatot, csak ettől működhet jól?
Elég érdekes.....
Miért ne lehetnének?
De az érzéseket nem szabad összekeverni a felelősségteljes élettel. Eleve nem hoz egy felelős 50-60-as olyan döntést, hogy összebútorozik egy 20-30-assal. Vagy pl gyereket vállalnak.
Nincs korhoz kötve.
Én még most is szerelmes vagyok a Kedvesembe!
Sziasztok,
Nincs korhoz kötve, hála istennek. Miért ne lehetne egy idösebb férfi, vagy nö, " szerelmes"
Hiszen ez az érzés, ami napjainkat beragyogja, értelmet ad, önbizalmat, hogy "lássátok emberek" nekünk is megdobban a szivünk, ha megtaláltuk a nagy öt, akárhány évesen is. Szerintem, (meg lehet kövezni) ha nem igy lenne, egy idösebb személy, más mércével méri a a szive válsztottját. Nem baj ha már nem tud rockizni, nem baj ha a foga az éjjeli szekrényen, egy pohárban alszik, a lényeg, melette is szuszog valaki. Van társ, akivel megoszthatja érzelmeit.
Szabad ellent mondani, ha más másként látja.
Szerintem igen.
Kb. 15 és 120 között bárki megkaphatja a "kórt" ;DD
Éredekes, nekem is pont ez jutott az eszembe.
Ez az egyik kedvenc részem a filmből.
Te felfuvalkodott,nagyképű,okostojás ,TE!:DDDD
Ez igenis az élet legfontosabb kérdése és van aki nem tudja rá a választ,kell a megerősítés!:))))
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Unokatestvérek közötti szerelem! Szerintetek?
- Létezik szerintetek szerelem úgy, hogy nem látjátok egymást?
- 10+ év kapcsolatban/házasságban szerintetek létezik szerelem, lángolás? Hogyan jellemznétek a kapcsolatotokat ennyi idő után?